Bio Cleanse Beauty Nutrition – 90 stk.

 

Tabletten består af aktive vitaminer og vegetabilske ekstrakter der har til formål at vedligeholde huden. Indeholder gurkemeje, mate, rosenrod, artiskok, guarana, grøn te samt nordiske urter fra marietidsel, brændenælde og mælkebøtte.

”Milk thistle” (marie tidsel) anvendes til at afgifte og styrke leveren og virker positivt på uren hud. B3 styrker og lindrer desuden problematisk hud.

Grøn te, guarana og rosenrod booster kroppen med energi så det er med fordel at indtage tabletten om morgenen da den energifremmende effekt indtræder hurtigt.

Tabletterne der indeholder gurkemeje, mate og vitamin C anbefales også med fordel under kur- eller detox forløb.

Amazing Space Beauty Nutritions er en helt ny serie af suveræne kosttilskud, der gavner den indre skønhedspleje, og booster din energi. Produkterne består af organiske vitaminer, mineraler, omega-fedtsyrer, vegetabilske ekstrakter og urter, der giver smuk hud, glansfuldt hår, stærke negle, mere energi, bedre fordøjelse og en bedre søvn. De dækker det daglige behov for vitaminer og mineraler, styrker kroppen indefra, fylder kroppens depoter med energi og styrker immunforsvaret.

Du kan med fordel også købe Bio-Active til at indtage om dagen, samt Bio-Balance til at indtage om aftenen, så er du fuldt dækket ind på vitaminer og mineraler.

Indhold 90 stk. til 3 mdr. forbrug.

450,00 DKK