OWAY/O´right

Lækker, økologisk hårpleje

OWAY er baseret på biodynamiske, økologiske og fairtrade ingredienser, og ved burg af disse ingredienser skaber OWAY effektive behandlinger med en høj koncentration af botaniske ingredienser.

Organic Way er en filosofi, en dyb overbevisning omkring det at have respekt for miljøet og fremme affaldsreduktionen. Hver formel, emballage og materiale er designet til at have en minimal effekt på vores miljø.

Oway har reduceret mængden af ​​plastik med 99%. De pakker deres formler i glasflasker, krukker og aluminiumsrør som er 100% genanvendelige. Alle deres værktøjer, genstande og artikler er lavet af træ, glas, aluminium, organisk regenereret bomuld, genbrugspapir og mange andre naturlige økologiske materialer.

 

O'right´s grønne produkter er fremstillet i en høj standard renrum, med 100% energi fra vind og sol. Regnvand bliver opsamlet og bliver anvendt til nedkøling i fremstillingen af produkter, for derefter at bruges som vandforstøver istedet for aircondition i firnaet. Endvidere bliver spildevand genbrugt for at opnå kulstofneutralitet. Baseret på ideen om indbyrdes afhængighed og deling, er denne grønne bygning en realisering af bæredygtighed og denne form for arbejdsmiljø, vil helt sikkert være en fremtidig inspiration.