OWAY/NAKED

Lækker, økologisk hårpleje

OWAY er baseret på biodynamiske, økologiske og fairtrade ingredienser, og ved burg af disse ingredienser skaber OWAY effektive behandlinger med en høj koncentration af botaniske ingredienser.

Organic Way er en filosofi, en dyb overbevisning omkring det at have respekt for miljøet og fremme affaldsreduktionen. Hver formel, emballage og materiale er designet til at have en minimal effekt på vores miljø.

Oway har reduceret mængden af ​​plastik med 99%. De pakker deres formler i glasflasker, krukker og aluminiumsrør som er 100% genanvendelige. Alle deres værktøjer, genstande og artikler er lavet af træ, glas, aluminium, organisk regenereret bomuld, genbrugspapir og mange andre naturlige økologiske materialer.

NAKED Natural Haircare er en enkel, men super effektiv og plejende hårplejeserie bestående af 5 veganske produkter. ALLE produkter er parfumefri og æstetisk flotte naturprodukter, der er udviklet af et Dansk firma i tæt samarbejde med professionelle frisører. Det essentielle under seriens udvikling var, at alt skulle være UDEN PARFUME, og på en base af naturlige ingredienser. Vigtigst af alt, skulle serien kunne anvendes af alle hårtyper med samme formål; at tilføre en væsentlig og mærkbar forskel og pleje til både hår og hovedbund.