Luksusforkælelse

Hos Pure Nature er vi meget inspirerede af Østen, og den rolige og omsorgsfulde måde de laver wellness behandlinger på... Faktisk sætter de i Thailand et stort spørgsmålstegn ved, at vi fra Skandinavien kalder det for wellness, for dem hører wellness/massage til dagligdagen. Vi burde også herhjemme, forebygge og pleje hele vores bevægeapparat - sådan som vi f.eks. plejer vores tænder forebyggende. Vi har en tendens til først at bestille tid, når det er blevet for slemt med spændinger, eller når vi er ude og få en oplevelse.

Wellness er også en måde, hvorpå du kan booste din livsglæde og din energi, samtidig med at du oplever den fysiske velvære i behandlingerne. Har man en for travl hverdag, sætter det sig nogle gange som fysisk ubehag - f.eks. hovedpine, ondt i maven eller uro - og wellness hos os, er med til at afbalancere dig, så både din krop og dit sind kommer i balance igen.

Alle behandlinger rundes af med økologisk the, frugt, nødder og lidt sødt...

Ultimativ luksus forkælelse, 180 min. 2650.-

Forkælelse fra top til tå. Du starter denne afslappende behandling med 30 min kropspeeling, efterfulgt af brusebad og 30 min. kropsmassage med primær fokus på bagsiden.

Derefter 65 min. skøn fodbehandling, med fodbad, peeling, fjernelse af hård hud, filing og polering af negle og massage i fodcreme. Til slut forkæles du med en klassisk ansigtsbehandling i 55 min.

Du vil føle dig let i hele kroppen, og som ny fra top til tå.

 

Luksus chokolade behandling, 100 min. 1550.-

Vi har valgt at bruge chokolade til denne enestående kropsbehandling. Behandlingen begynder med en anti-stress body scrub med chokolade, efterfulgt af en varm indpakning i chokolademasken der indeholder mange nærende antioxidanter og som har en opstrammende effekt. Der sluttes af med en skøn klassisk eller velvære massage.

Læs Alt for damernes anmeldelse af vores chokoladebehandling i pdf´en nederst på siden.

 

Amazing Space - Detox Sea Wrap, 85 min. 1525.-

Kropspleje med udrensende havalger i varm indpakning, bodyscrub og massage. God imod ødemer, cellulite og affaldsstoffer i kroppen.

Vi starter med fodkompres og peeling af hele kroppen i Detox body exfoliator - en urte, mineral og salt scrub med Detox effekt fra krydderurter.

Derefter Sea Wrap og indpakning, hvor gives hovedbundsmassage til at starte med.

Peelingen fjerner de døde og tørre hudceller, samt sætter gang i blodcirkulationen og forebygger / mindsker alderstegn, samt har en positiv påvirkning på musklerne. Peelingen masseres blidt på huden i massage bevægelser og efter et brusebad er huden meget blød og den føles ren og glat.

Vi afslutter med i massage af hele kroppen i opvarmet Detox & Cellulite Oil.

 

Relax & Moisturize, 85 min. 1425.-

Du starter med fodbad med urter og havsalt, og fodmassage i fodcreme.

Derefter påføres en skøn og plejende kropsmaske med opstrammende og fugtgivende ingredienser, som gør huden dejlig blød og giver en sund udstråling. Imens kropsmasken virker, gives der til at starte med, en afslappende og afspændende hovedbunds- og ansigtsmassage.

Vi slutter af med kropsmassage, hvor vi løsner spændinger i hele kroppen, primært på bagsiden. 

 

Glow & Moisture, 85 min. 1425.-

Vi starter denne luksusbehandling, med en fuld kropspeeling der fjerner de døde hudceller, som giver huden sin glød tilbage og føles fløjlsblød. Derefter en skøn helkropsmassage i 30 min., og til slut sluttes af med en fugtgivende, opstrammende og plejende ansigtskur. 

 

Face, body & feet, 100 min. 1575.- 

En helkrops luksus forkælelse. Vi starter med fodbad, peeling af fødderne og fodmassage, efterfulgt af en 40 min helkrops massage, der tilpasses til den enkelte. Vi slutter af med en fugtgivende, opstrammende og plejende ansigtskur i de skønne produkter fra Amazing Space eller Pañpuri Lotus serien.

 

Gravid forkælelse med spa, kropsmassage og fodbehandling, 120 min. 1750.-

Luksus forkælelse til den kommende mor i 2 timer. Vi har lavet en velvære pakke der er særligt lavet til de ømme led og trætte fødder, og som er afstressende og behagelig, når kroppen bliver belastet under graviditeten, og der vil under seancen blive taget særligt hensyn til støtte og liggestillinger, så det er behageligt hele vejen igennem.

  • Man starter med en halv times mælkebad i vores spa, hvor der severes en varm kop the eller vand samt årstidens frugt på kanten. Følelsen af velvære strømmer gennem kroppen i den lette tilstand i spaen og led og muskler bliver aflastet.
  • Fortsæt velværefølelsen med 35 min. bagside massage særligt tilpasset gravide med fokus på de steder hvor kroppen belastes under graviditeten - her ligger du på maven, mens du får behandling. Briksen er specielt designet til gravide, så der er plads til både mave og barm.
  • Derefter står et skønt varmt urtefodbad klart til at forkæle og pleje de trætte fødder. Du starter ud med et urtefodbad, som bliver efterfulgt af en skøn massage af fødder og underben, der sammen med urterne i fodpeelingen fjerner de døde hudceller, renser og blødgører.

Derefter vil du blive lagt på briksen, så du ligger behageligt og afslappet under resten af behandlingen. Dernæst klippes neglene, slibes og rettes til, hård hud fjernes og der afsluttes med skøn massage og en plejende fodcreme, du vil efter denne behandling opnå lette, sunde og smukke fødder.

Gammel lak bedes venligst fjernet hjemmefra.

 

Kropspeeling & massage, 75 min. 1190.-

Oplev den ubeskrivelige skønne hud efter en aromatisk kropspeeling. Kropspeeling af clementine & pathouli, seasalt eller detox mint & rosemary. Samt en skøn massage af hele kroppen bagefter.
  
Peelingen fjerner de døde og tørre hudceller, samt sætter gang i blodcirkulationen og forebygger / mindsker alderstegn, samt har en positiv påvirkning på musklerne. Peelingen masseres blidt på huden i masserende  bevægelser og efter et brusebad, er huden meget blød og den føles ren og glat, og har fået fornyet glød.

BOOK TID ONLINE

Book en tid til luksusforkælelse i vores online booking.

Find en tid