Gavekort

Forkæl en du holder af med et gavekort til en velværeoplevelse, udover det sædvanlige...

Gavekort - husk fuldt navn, tak :-)

300,00 DKK

**HUSK** at skrive i kommentarfeltet, det fulde navn på modtageren af gavekortet, og hvilken behandling eller beløb du ønsker det skal være på.

Forkæl en du holder af med et gavekort til en velværeoplevelse, udover det sædvanlige...

Du kan afhente gavekortet hos os, hvor vi vil pakke det smukt ind i en gavepose sammen med en lækker produkt prøve, liste over alle behandlinger, i silkepapir og med silkebånd omkring - eller du kan vælge at få det tilsendt enten til dig selv eller modtageren. Vi sender gavekort fragtfrit på beløb over 699.-

Bemærk venligst at vi ikke kan levere til firmaadresser, men at vi leverer direkte til privatadresser, pånær lejligheder som bliver leveret til en PakkeShop tæt på dig, du er også velkommen til at skrive et ønske for PakkeShop.

Indpakningen varierer, men vi gør os altid umage og bruger eksklusive leverandører, af gaveposer, silkebånd, silkepapir og produktprøver.

Du kan afhente gavekortet hos os, hvor vi vil pakke det smukt ind sammen med en lækker produkt prøve - eller du kan vælge at få det tilsendt enten til dig selv eller modtageren. Vi sender altid gavekort fragtfrit, over 499.-

**HUSK** at skrive i kommentarfeltet, det fulde navn på modtageren, datoen for den dag det skal gives, og hvilken behandling eller beløb du ønsker det skal være på.

Vi gør venligst opmærksom på, at gavekort ikke kan ombyttes til kontanter, men til hvilken som helst anden behandling end bestilt, eller produkter.