Handelsbetingelser/Privatlivspolitik

Betaling

PURE NATURE modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varerne bliver afsendt.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

PURE NATURE krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Fragt
Der er fri fragt ved køb på over 699,-
Når du handler produkter for over 999,- modtager du 10% rabat på dit næste køb i shoppen ekskl. fragtomkostningerne.

Levering
Vi garanterer afsendelse af ordrer indenfor 1-3 hverdage, men gør altid vores bedste for at afsende samme dag, hvis muligt. 
Man kan også vælge selv at afhente sine varer hos os, efter aftale, så vi har tid til at hjælpe dig, og vi ikke har kunder i behandling samtidig.

Vi benytter DAO til levering af vores ordrer, de lover levering der hedder 2-4 dage. Rettidig levering forudsætter dog at DAO overholder deres leveringstid. Såfremt der opstår forsinkelser hos DAO, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. PURE NATURE kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos DAO. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning. Pakker der passer på målene til hjemmelevering, bliver leveret til døren, større pakker bliver sendt til nærmeste udleveringssted. Vi leverer ikke til firmaadresser.

Indpakning
Vi pakker altid gerne gaver smukt ind, uden beregning, blot husk at skrive i kommentarerne at det er en gave.

 

Afbudsbetingelser vedr. booking af behandlinger 

- Afbud bedes givet senest 48 timer før, tak.
- Der betales fuld pris ved udeblivelse, ved manglende afbud, eller mangel på dokumentation i forhold til corona.


Reklamationsret på varer
PURE NATURE yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles PURE NATURE indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder PURE NATURE returneringsomkostninger i rimeligt omfang. 


Reklamationsret på gavekort
Der er ikke reklamationsret på gavekort, men man kan altid ombytte gavekortet til andre behandlinger eller varer.


Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: 


PURE NATURE
Elmosevej 41
8330 Beder
info@purenature.dk


Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav, eller til pakkeshop - de skal sendes retur direkte med levering på vores adresse. Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. 

Nedsatte varer ombyttes ikke.

Der tages forbehold for trykfejl på beskrivelse, priser og mængde på webshoppen, udsolgte varer og lign.

Refusion 
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og PURE NATURE har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email.

 

Privatlivspolitik
Vi passer på dine personlige oplysninger!

Fra 25. maj 2018 får hele Europa en fælles lov om behandling af persondata, kaldet GDPR. Formålet er at styrke beskyttelsen af personlige oplysninger, hvilket vi selvfølgelig også støtter op om.
 
De mest væsentlige ændringer er, at du har ret til at anmode om indsigt i eller sletning af dine personoplysninger. Der er ikke ændret i selve proceduren i forbindelse med et køb på www.purenature.dk. Vi indhenter kun de persondata, der er relevante for din aktivitet hos Pure Nature spa & wellness for, at vi kan gennemføre en handel eller sende dig et nyhedsbrev. Oplysninger om navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger er information, som du indtaster i forbindelse med et køb.
 
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser og opbevarer kun dine persondata, så længe vi enten er juridisk forpligtede eller det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.
 
Hvis du fortsat ønsker at stå i vores kartotek, skal du IKKE foretage dig noget. Så forbliver alt som det plejer :-)