Behandlinger

Hos os finder du et bredt udvalg af wellness behandlinger. Vi tilbyder ansigtsbehandlinger, massage, parbehandlinger, Perron Rigot voks samt hånd- og fodbehandlinger, kranio sakral terapi m.m. Kontakt os gerne for aftaler udenfor vores normale åbningstid i anledning af f.eks. venindeaften, polterabend og brude make up og håropsætning på den store dag.  

Vi bruger, så vidt det er muligt, økologiske produkter, fordi vi tror på, det er det bedste valg både for os og for naturen.

Alle behandlinger rundes af med økologisk the, frugt, nødder og lidt sødt.

Luksusforkælelse

Lad vores dygtige behandlere indvie dig i vores luksuriøse behandlinger, der med sikkerhed vil tilføre dig fornyet energi og resultere i en højere følelse af velvære, for både krop og sjæl.

Læs mere

Parbehandling

Forkælelse og behandling af to, på samme tid. Et par afslappende timer med din mand/kone/kæreste/veninde er livgivende, afslappende og fantastisk at gøre sammen med en man holder af. Vores parbehandlinger kan fåes med både én eller to behandlere på samme tid.

Læs mere

Massage

Massage er noget vi alle burde nyde. Vores dygtige behandlere laver altid individuelle massager, og du vil opdage hvordan din energi vil blive fornyet, samt en afspænding i hele kroppen, og mærke balancen mellem krop og sjæl.

Læs mere

Kranio sakral terapi

Kranio sakral terapi er en blid og effektiv behandling, der har en dyb afspændende virkning på nervesystem, muskler og bindevæv. Du vil føle en dyb afspænding, og være meget afslappet i behandlingen. Effektiv ved bla.: Hovedpine/migræne, piskesmæld, stress symptomer, muskelspændinger, kroniske smerter m.m.

Læs mere

Ansigtsbehandling

At forkæle sig selv med en ansigtsbehandling, er velvære, men er også at afslappe muskler, gøre huden velplejet, mindske rynker og tilføre huden og ansigtsmuskulaturen fornyet energi. Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger kan man mindske aldringstegn, modvirke hudproblemer og bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

Læs mere

Fødder

Vores fødder er ofte den sidste del af vores krop, vi tænker på. Og har vi trætte fødder, forplanter det sig hele vejen op igennem vores system, og med 26 knogler og en kompleks ramme af muskler, sener og ledbånd absorberer vores fødder effekten af ​​vores fulde kropsvægt med hvert trin vi tager, og derudover hænger alle punkterne under vores fødder sammen med hele vores krop - så en fodbehandling, giver velvære til hele kroppen.

Læs mere

Hænder

Huden på vores hænder udsættes for mange påvirkninger hver eneste dag. Hænderne giver og holder, hænderne skaber og kærtegner. Vi giver gerne en hånd eller har selv brug for en. Vi føler med hænderne og vi går hånd i hånd med en, vi holder af...Det er dejligt at have smukke hænder, da vores hænder ofte er det første der møder verden...

Læs mere

Frisør

Kundens tilfredshed er alfa og omega for Nadja, som altid lytter til kundens behov eller ønsker, og ud fra dette guider og vejleder til mulige løsninger. Man har altid salonen alene og derved også Nadjas fulde opmærksomhed. Her er det også en wellness oplevelse at gå til frisør.

Læs mere

Perron Rigot voks

Perron Rigot voks er kendt for at kunne fjerne hår, som gror i hver sin retning på samme tid. Voksen indeholder en unik sammensætning af harpiks og bivoks. Perron Rigot voks har mange fordele, bl.a. fjerner den genstridige hår på ned til 2-3 mm. Skånsom voks og den mest naturlige vi har prøvet.

Læs mere

Ekstra luksus

Ønsker man at tilføje lidt ekstra luksus til den behandling man har valgt, så tag et kig på vores brede udvalg af skønne tillægsbehandinger her, nogle har også en fordelagtig pris, når man booker dem i forlængelse af hinanden.

Læs mere

BOOK TID ONLINE

Book en tid til luksus i vores online booking.

Find en tid