Book din behandling online

I vores online booking kan du nemt og bekvemt bestille en tid til forkælelse i alle døgnets timer. Her får du hurtigt et overblik over vores ledige tider. Hvis der ikke er en tid, som passer ind i din kalender, så kontakt os gerne, vi kan nogle gange trylle lidt mere end online computeren :-):

Wellness behandlinger på: sms på 27899229 eller mail purenaturespa@gmail.com 

Frisør, kontakt Nadja direkte på sms 31741740 eller mail purenaturehairspa@gmail.com

Generel information

For tidsbestilling, brug meget gerne vores online booking, eller send en sms for wellness beh. på 2789 9229, og for frisør kontakt da Nadja direkte på sms til nummer 3174 1740, udfyld nedenstående formular eller send os en mail og forespørg på behandling/tider, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Når vi ikke tager telefonen, og foretrækker sms/mail, er det i respekt for dig, der får behandling, og vi vil vende tilbage, så snart vi har tid mellem behandlingerne.
 

Du kan booke næsten alle vores behandlinger online...

Ved brudeopsætning, konfirmandopsætning, pandehårs klipning, make-up kurser og polterabend arr., vil vi meget gerne snakke med dig, da der kan være noget specielt vi skal aftale, så det kan man kun booke ved telefonisk eller mail henvendelse.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, kan du få information om månedens tema, som er en behandling til en reduceret pris. Der kan være gratis kundearrangementer, du kan blive inviteret til. Og andre skønne tiltag...

Husk at når du booker tid til din Truestory behandling, at påføre koden i kommentarfeltet, og medbring selve gavekortet med koden på.

Åbent efter aftale i nedennævnte tidsrum, husk altid at ringe for køb af produkter eller gavekort, så du er sikker på at kunne få betjening, da vi kan være optaget af behandlinger, og gerne vil undgå at afbryde behandlingerne, af hensyn til vores gæster i huset:

 

Mandag                     09.00 - 16.00 

Tirsdag                      08.45 - 17/18.00

Onsdag                      08.45 - 19.00

Torsdag                     08.45 - 17/18.00

Fredag                       08.45/10.00 - 16/17.00

Lørdag                       09.00 - 17.00 

 

Vi er fleksible i forhold til vores åbningstider, så tag en snak med os, hvis du har nogle særlige  forespørgsler.