Om Pure Nature spa & wellness

Velkommen til en verden af velvære, skønhed & oplevelser for både krop, hår og sind.

Pure Nature spa & wellness ligger lige ved kanten af Moesgård skovene, hvor rådyrene græsser i æblehaven.

Stedet har bakker, skov og hav og ligger blot 15 min. kørsel fra Aarhus og 10 min. fra Odder. Du kan supplere din kur oplevelse med en gåtur til Fløjstrup strand og skov, via en hulvej der fører dig fra toppen af bakkerne og ned til vandet, alt sammen på stedets egne jorde.

Vi er inspireret af Østens helt særlige omsorgsfuldhed og gæstfrihed. Når du træder ind af døren vil vi sørge for, at du glemmer travlhed og jag for at blive henført til aromatiske bade, afslappende musik, behandlinger og dufte. Du vil blive henført til et sted, hvor du vil opleve en indre ro, du sent vil glemme.

Vi kan med stolthed fortælle at vi i 2014 vandt Byens Bedste Wellness i Århus, og i 2016 blev vi nomineret til Årets Spa i Danmark ved Danish Beauty Awards.

Hvis man ønsker overnatning og spisning i forbindelse med besøg hos os, kan vi varmt anbefale Malling Kro, som vi har et samarbejde med, se mere på www.mallingkro.dk 

Behandlere

wellness, parbehandling, spa, fodbehandling, malling, beder, aarhus

Trine Wølk Godthaab

Jeg startede Pure Nature spa & wellness i januar 2010.

Jeg havde været indkøber i tekstilbranchen i mange år. I 2008 var jeg på en ferie på Maldiverne, og her fik jeg en oplevelse udover det sædvanlige, og også idéen til at starte på et nyt arbejdsliv efter min barsel, for da jeg gik på barsel opdagede jeg, hvor travl jeg egentlig havde været, og det ville jeg gerne lave om på.

Den slags forkælelse jeg havde oplevet i Thailand og på Maldiverne, ville jeg gerne indvie danskerne i. Jeg tog herefter uddanelsen til spa & wellness terapeut, og har efterfølgende taget flere forskellige massage-, make-up- og behandlingskurser.

Så al min inspiration kommer fra Maldiverne og Thailand - her har jeg fundet roen, duftene, de naturlige produkter, den omsorgsfulde måde at behandle mennesker på, og det at have fokus på den enkelte og god tid, så man føler man er den eneste det drejer sig om, og at man har al tid i hele verden, på et sted hvor intet kan nå én....

frisør beder, frisør aarhus, frisør odder, økologisk, permanent, reflekser, klipning

Lene Damkjær

Lene er uddannet frisør, make-up artist og massør. Brænder meget for de naturlige produkter og for det sunde hår. Lene har arbejdet flere forskellige steder, og har bl.a. været make-up artist og frisør hos Aarhus Teater.

Lene er meget grundig, og det er meget vigtigt for hende, at hendes kunder er helt tilfredse når de går ud af døren. Derudover er Lene meget dygtig til at mærke på kunden, om de har lyst til at sidde i fred og læse blade, eller om de gerne vil have en hyggesludder mens de sidder i stolen :-) Lene laver desuden massage, parbehandlinger og ansigtsbehandlinger i huset.

Opsætninger er Lenes store passion, både på arbejde og i fritiden på hendes piger :) Både hvad angår brude, konfirmander og fest opsætninger - løseligt opsat, eller det mere grundige. Hun har erfaring i klippeteknikker med specialsakse, der giver frisurer et meget individuelt look og som tilpasser form og fylde af håret. Saksene sælges tre steder i verden, og Lenes investering er gjort - kan man vidst roligt kalde det -  i Australien.

ansigtsbehandling, voks, brazil,, malling, beder, aarhus, kosmetolog, naturskøn

Diana Patricia Avella

Diana er 45 år og kommer fra Colombia. Hun har boet i Danmark siden 2012 og er dansk gift. Diana var tv og film producer i Colombia, det var hun meget glad for og passioneret omkring, og hun kan godt lide at arbejde med mennesker.

 

Da hun kom til Danmark ville hun lave noget andet, som hun også brændte for – så hun tog uddannelsen som kosmetolog ved Beauty and Style i Aarhus. Diana arbejdede derefter i Naturskøn i Aarhus i 3 år, til hun startede hos Pure Nature.

 

Dianas mål er at hendes kunder går ud af døren med en stort smil efter have fået en skøn behandling. Det er meget vigtigt for Diana, at kunderne kan slappe helt af når de kommer op på briksen, så de får en dejlig pause i deres hverdag.

 

Diana laver alle behandlinger i huset – og er særligt dygtig til alle voks behandlinger og ansigtsbehandlinger. Hun elsker at lære nye og spændende behandlinger, så hun altid kan tilbyde det bedste til kunderne. Hun er meget smilende og positiv. I sin fritid elsker hun at hækle små figurer til børn, og være sammen med familien. 

 

Kranio sakral terapi, kst, massør, aarhus, massage århus, signe bro, spa

Signe Bro

Sígne er i øjeblikket sygemeldt med brækket ben, vi ved endnu ikke hvornår hun kommer tilbage...

Signe er uddannet lærer og har bl.a. undervist i idræt i mange år. Det var hendes  oplevelse at mange børn og unge mennesker i stigende grad, fik problemer med deres krop - dårlig ryg, smerter i knæ, hovedpine etc. 
Dette fik hende til at rette fokus på "den sunde krop". Så hun uddannede sig til muskel- og kranio sakralterapeut, og i 2009 valgte hun at arbejde udelukkende med behandling.  
I 2010 blev Signe sanseterapeut/spaterapeut på Vejlefjord Kur- og spa, hvor hun også uddannede spa personale. 

Ud over at arbejde som behandler laver Signe også yoga- og meditationskurser både i Danmark og i USA, i samarbejde med andre behandlere. Signe udfører alle kropsbehandlinger, massagebehandlinger, ansigtsbehandlinger og Kranio Sakralterapi hos Pure Nature. Signe arbejder ud fra, at krop og psyke er én og samme sag, og når vi presser os selv fysisk eller psykisk, kommer kroppen i ubalance og vi får smerter eller bliver syge og trætte. Signe arbejder i sine behandlinger på at afbalancere, skabe cirkulation og energi.

Signe er meget optaget af hvordan man kan holde kroppen sund, smidig og i balance. Hun dyrker meget yoga, og elsker lange gåture med hendes dejlige hund i den smukke natur hun bor i. Signe er her ca. 2 gange månedligt, da hun også nu, nyder tiden med sine 4 børnebørn.

Julie Wølk Hejgaard

Julie er sparunner hos Pure Nature.

Hun hjælper til med alt det praktiske, og med at tage sig kærligt af vores gæster, og er også ofte tilstede på lørdage, hvor hun kan hjælpe med produkt vejledning og gavekort køb.

Julie går på HF, og har egen hest og hund, som hun bruger meget af sin fritid på.