Om Pure Nature spa & wellness

Velkommen til en verden af velvære, skønhed & oplevelser for både krop, hår og sind.

Pure Nature spa & wellness ligger lige ved kanten af Moesgård skovene, hvor rådyrene græsser i æblehaven.

Stedet har bakker, skov og hav og ligger blot 15 min. kørsel fra Aarhus og 10 min. fra Odder. Du kan supplere din kur oplevelse med en gåtur til Fløjstrup strand og skov, via en hulvej der fører dig fra toppen af bakkerne og ned til vandet, alt sammen på stedets egne jorde.

Vi er inspireret af Østens helt særlige omsorgsfuldhed og gæstfrihed. Når du træder ind af døren vil vi sørge for, at du glemmer travlhed og jag for at blive henført til aromatiske bade, afslappende musik, behandlinger og dufte. Du vil blive henført til et sted, hvor du vil opleve en indre ro, du sent vil glemme.

Vi kan med stolthed fortælle at vi i 2014 vandt Byens Bedste Wellness i Århus, og i 2016 blev vi nomineret til Årets Spa i Danmark ved Danish Beauty Awards.

Hvis man ønsker overnatning og spisning i forbindelse med besøg hos os, kan vi varmt anbefale Malling Kro, som vi har et samarbejde med, se mere på www.mallingkro.dk 

Behandlere

wellness, parbehandling, spa, fodbehandling, malling, beder, aarhus, ansigtsbehandling

Trine Wølk Godthaab

Jeg startede Pure Nature spa & wellness i januar 2010.

Jeg havde været indkøber i tekstilbranchen i mange år. I 2008 var jeg på en ferie på Maldiverne, og her fik jeg en oplevelse udover det sædvanlige, og også idéen til at starte på et nyt arbejdsliv efter min barsel, for da jeg gik på barsel opdagede jeg, hvor travl jeg egentlig havde været, og det ville jeg gerne lave om på.

Den slags forkælelse jeg havde oplevet i Thailand og på Maldiverne, ville jeg gerne indvie danskerne i. Jeg tog herefter uddanelsen til spa & wellness terapeut, og har efterfølgende taget flere forskellige massage-, make-up- og behandlingskurser.

Så al min inspiration kommer fra Maldiverne og Thailand - her har jeg fundet roen, duftene, de naturlige produkter, den omsorgsfulde måde at behandle mennesker på, og det at have fokus på den enkelte og god tid, så man føler man er den eneste det drejer sig om, og at man har al tid i hele verden, på et sted hvor intet kan nå én....

Jeg bor i Fløjstrup med min mand og vores yngste søn, og har derudover 3 store børn, som er fløjet hjemmefra :-)

kosmetolog, aarhus, massage, fodbehandling, brazil, intim voks, voks, ansigtsbehandling, frugtsyre

Diana Patricia Avella

Diana er 45 år og kommer fra Colombia. Hun har boet i Danmark siden 2012 og er dansk gift. Diana var tv og film producer i Colombia, det var hun meget glad for og passioneret omkring, og hun kan godt lide at arbejde med mennesker.

 

Da hun kom til Danmark ville hun lave noget andet, som hun også brændte for – så hun tog uddannelsen som kosmetolog ved Beauty and Style i Aarhus. Diana arbejdede derefter i Naturskøn i Aarhus i 3 år, til hun startede hos Pure Nature i 2019.

 

Dianas mål er at hendes kunder går ud af døren med en stort smil efter have fået en skøn behandling. Det er meget vigtigt for Diana, at kunderne kan slappe helt af når de kommer op på briksen, så de får en dejlig pause i deres hverdag.

 

Diana laver alle behandlinger i huset – og er særligt dygtig til alle voks behandlinger og ansigtsbehandlinger. Hun elsker at lære nye og spændende behandlinger, så hun altid kan tilbyde det bedste til kunderne. Hun er meget smilende og positiv. I sin fritid elsker hun at hækle små figurer til børn, og være sammen med familien. 

 

frisør beder, frisør aarhus, frisør odder, økologisk, balayage, reflekser, klipning, babylights, oway

Nadja Jonassen

Nadja blev uddannet frisør for over 20 år siden og arbejdede efterfølgende som frisør i København og Svendborg, inden hun blev frisørtekniker for IDhair og Wella. Som tekniker rejser man en del, både for at samle inspiration og for at undervise, så da hun fik sit første barn, stoppede hun som tekniker og kom tilbage i salon. 

Nadja har haft en pause fra frisørfaget for at prøve kræfter med noget helt andet, men savnet til faget og til håndværket blev ganske enkelt for stort. Hun savnede at gøre en forskel for det enkelte menneske, til at være kreativ og ikke mindst kundekontakten. 

Kundens tilfredshed er alfa og omega for Nadja, som altid lytter til kundens behov eller ønsker, og ud fra dette guider og vejleder til mulige løsninger. 

Nadja er selvstændig frisør med egen salon hos Pure Nature.

Hun kan kontaktes direkte på sms 3174 1740 eller mail purenaturehairspa@gmail.com.

 

Julie Wølk Hejgaard

Julie er sparunner hos Pure Nature.

Hun hjælper til med alt det praktiske, og med at tage sig kærligt af vores gæster, og er også ofte tilstede på lørdage, hvor hun kan hjælpe med produkt vejledning og gavekort køb.