Om Pure Nature spa & wellness

Velkommen til en verden af velvære, skønhed & oplevelser for både krop, hår og sind.

Pure Nature spa & wellness ligger lige ved kanten af Moesgård skovene, hvor rådyrene græsser i æblehaven.

Stedet har bakker, skov og hav og ligger blot 15 min. kørsel fra Aarhus og 10 min. fra Odder. Du kan supplere din kur oplevelse med en gåtur til Fløjstrup strand og skov, via en hulvej der fører dig fra toppen af bakkerne og ned til vandet, alt sammen på stedets egne jorde.

Vi er inspireret af Østens helt særlige omsorgsfuldhed og gæstfrihed. Når du træder ind af døren vil vi sørge for, at du glemmer travlhed og jag for at blive henført til aromatiske bade, afslappende musik, behandlinger og dufte. Du vil blive henført til et sted, hvor du vil opleve en indre ro, du sent vil glemme.

Vi kan med stolthed fortælle at vi i 2014 vandt Byens Bedste Wellness i Århus, og i 2016 blev vi nomineret til Årets Spa i Danmark ved Danish Beauty Awards.

Hvis man ønsker overnatning og spisning i forbindelse med besøg hos os, kan vi varmt anbefale Malling Kro, som vi har et samarbejde med, se mere på www.mallingkro.dk 

Behandlere

wellness, parbehandling, spa, fodbehandling, malling, beder, aarhus

Trine Wølk Godthaab

Jeg startede Pure Nature spa & wellness i januar 2010.

Jeg havde været indkøber i tekstilbranchen i mange år. I 2008 var jeg på en ferie på Maldiverne, og her fik jeg en oplevelse udover det sædvanlige, og også idéen til at starte på et nyt arbejdsliv efter min barsel, for da jeg gik på barsel opdagede jeg, hvor travl jeg egentlig havde været, og det ville jeg gerne lave om på.

Den slags forkælelse jeg havde oplevet i Thailand og på Maldiverne, ville jeg gerne indvie danskerne i. Jeg tog herefter uddanelsen til spa & wellness terapeut, og har efterfølgende taget flere forskellige massage-, make-up- og behandlingskurser.

Så al min inspiration kommer fra Maldiverne og Thailand - her har jeg fundet roen, duftene, de naturlige produkter, den omsorgsfulde måde at behandle mennesker på, og det at have fokus på den enkelte og god tid, så man føler man er den eneste det drejer sig om, og at man har al tid i hele verden, på et sted hvor intet kan nå én....

Jeg bor i Fløjstrup med min mand og vores yngste søn, og har derudover 3 store børn, som er fløjet hjemmefra :-)

kosmetolog, aarhus, massage, lash lift, brazil, intim voks, voks, ansigtsbehandling, frugtsyre

Sofie Skov Pedersen

Sofie er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og terapeutisk massør. Sofie brænder for faget og gør hendes bedste for at kunderne skal have en uforglemmelig oplevelse, hvor de både føler sig trygge og anerkendt – hver gang. Sofie laver ansigtsbehandlinger, massage, voks, fodbehandlinger og parbehandlinger, stort set alle vores behandlinger.

Hun elsker den ro og nærvær der er ved at behandle, og den forskel man kan gøre for andre mennesker. Sofie er særligt vidende omkring frugtsyre behandlinger som forebygger linjer, aktiverer cellefornyelsen og opstrammer huden.

Sofie startede hos os i 2016, og i 2019 gik hun på barsel med sin første datter, og så fulgte endnu en skøn datter, og i april 2022, er vi så heldige at Sofie er vendt "hjem" igen :-)

Sofie bor i Silkeborg med sin mand og sine 2 små piger. Sofie er et naturmenneske, der godt kan lide at være ved vandet og gå lange ture, hun er meget aktiv, og holder også meget af at rejse og opleve forskellige kulturer.

ansigtsbehandling, voks, brazil, malling, beder, aarhus, kosmetolog, naturskøn

Diana Patricia Avella

Diana er 45 år og kommer fra Colombia. Hun har boet i Danmark siden 2012 og er dansk gift. Diana var tv og film producer i Colombia, det var hun meget glad for og passioneret omkring, og hun kan godt lide at arbejde med mennesker.

 

Da hun kom til Danmark ville hun lave noget andet, som hun også brændte for – så hun tog uddannelsen som kosmetolog ved Beauty and Style i Aarhus. Diana arbejdede derefter i Naturskøn i Aarhus i 3 år, til hun startede hos Pure Nature i 2019.

 

Dianas mål er at hendes kunder går ud af døren med en stort smil efter have fået en skøn behandling. Det er meget vigtigt for Diana, at kunderne kan slappe helt af når de kommer op på briksen, så de får en dejlig pause i deres hverdag.

 

Diana laver alle behandlinger i huset – og er særligt dygtig til alle voks behandlinger og ansigtsbehandlinger. Hun elsker at lære nye og spændende behandlinger, så hun altid kan tilbyde det bedste til kunderne. Hun er meget smilende og positiv. I sin fritid elsker hun at hækle små figurer til børn, og være sammen med familien. 

 

Kranio sakral terapi, kst, massør, aarhus, massage århus, signe bro, spa

Signe Bro

Sígne er tilbage fra d. 04.05.2022.

Signe er uddannet muskel- og kranio sakralterapeut, og i 2009 valgte hun at arbejde udelukkende med behandlinger.  
I 2010 blev Signe sanseterapeut/spaterapeut på Vejlefjord Kur- og spa, hvor hun også uddannede spa personale, hvor hun var tilnyttet i 7 år. 

Ud over at arbejde som behandler laver Signe også yoga- og meditationskurser både i Danmark og i USA, i samarbejde med andre behandlere. Signe udfører alle kropsbehandlinger, massagebehandlinger, ansigtsbehandlinger og Kranio Sakralterapi hos Pure Nature. Signe arbejder ud fra, at krop og psyke er én og samme sag, og når vi presser os selv fysisk eller psykisk, kommer kroppen i ubalance og vi får smerter eller bliver syge og trætte. Signe arbejder i sine behandlinger på at afbalancere, skabe cirkulation og energi.

Signe er meget optaget af hvordan man kan holde kroppen sund, smidig og i balance. Hun dyrker meget yoga, og elsker lange gåture med hendes dejlige hund i den smukke natur hun bor i, og nyder derudover tiden med sine 4 børnebørn.

frisør beder, frisør aarhus, frisør odder, økologisk, balayage, reflekser, klipning, babylights

Lotte Bremer Munk

Lotte er uddannet og har arbejdet hos Salon PER og efterfølgende hos Enø Studio, som begge ligger i Aarhus. Med hendes 9 års erfaring som frisør hos nogen af landes bedste saloner, ved hun hvor vigtig passion, dialog og nærvær er, for at give dig den bedste oplevelse. Lotte var blandt andet i 2015 på Design Workshop ved Bumble and bumble University i New York, USA, som underbygger den specielle klippeteknik hun oplært i. Lotte er perfektionist og tager altid udgangspunkt i den enkeltes ønsker, samtidig med at hun fokuserer på klædelighed og hårets muligheder. Hos Lotte er der både plads til at sidde og nyde den rolige atmosfære i huset eller få sig en hyggelig snak.

Lotte fik i 2021 sin søn og startede hos os efter endt barsel d. 30 maj 2022.

Lotte bor på en dejlig landejendom ved Hovedgård med hendes kæreste, søn og hund. Hun elsker udelivet, være kreativ med byggeprojekter, er et stort familiemenneske og holder meget af at rejse og opleve verden og dens forskellige kulturer.

Julie Wølk Hejgaard

Julie er sparunner hos Pure Nature.

Hun hjælper til med alt det praktiske, og med at tage sig kærligt af vores gæster, og er også ofte tilstede på lørdage, hvor hun kan hjælpe med produkt vejledning og gavekort køb.

Julie arbejder i sit sabbat år i en børnehave i Malling, og har egen hest og hund, som hun bruger meget af sin fritid på.