Ansigtsbehandling

At forkæle sig selv med en ansigtsbehandling, er velvære, men er også at afslappe muskler, gøre huden velplejet, mindske rynker og tilføre huden og ansigtsmuskulaturen fornyet energi. Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger kan man mindske aldringstegn, modvirke hudproblemer og bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

Allerede fra 25-års alderen begynder vores hud at ældes betydeligt. Det ses bl.a. som fine linjer i huden, pigmentforandringer og forstørrede porer. For at mindske disse aldringstegn, er det vigtigt at styrke huden og hjælpe den med at genopbygge sig selv. Her er det vigtigt at bruge gode og naturlige produkter, og at forkæle sig selv med en grundig og professionel ansigtsbehandling, hvor huden bliver renset i dybden, hvor du får den rette rådgivning omkring pleje af din hud, betyder også meget. Man vil kunne se og mærke den positive forskel på sin hud, både på kortere og længere sigt.

Det er ikke nok at forkæle sig selv med professionelle ansigtsbehandlinger, produkterne til hjemmebrug er faktisk endnu vigtigere, da det er den daglige pleje, der er den mest vigtige. Har du de rette produkter til den rette hudtype, vil du opnå de bedste resultater, efter de professionelle behandlinger du får hos os. Og vi hjælper dig naturligvis med at finde de rette produkter, og vi giver også gerne prøver med hjem før et køb.

Alle behandlinger rundes af med en skøn bakke med økologisk the, frugt, nødder og lidt sødt...

Pure Nature Klassisk ansigtsbehandling, 55 min. 850.-

Vi starter ansigtsbehandlingen med en skøn fodmassage efterfulgt af en blødgørende og opfriskende fodcreme, mens man allerede ligger på briksen.

Derefter går vi videre til ansigtet med afrensning i Amazing Space´ skønne rene produkter, alt efter hudtype. Derefter afslappende varmekompres efterfulgt af peeling, afspændende ansigts-, decolté- og nakkemassage, maske efter hudtype - mens masken virker, gives håndmassage. Til slut ansigtsmist, serum, øjencreme og ansigtscreme efter hudtype. Der afsluttes med hovedbundsmassage og let make-up (til kvinden). 

 

Pure Natures Purifying ansigtsbehandling, 85 min. 1275.-

En dybderensende, pore minimerende samt fugtgivende ansigtsbehandling med de rene og aktive produkter fra Amazing Space.

Vi starter med fodmassage, derefter rens og afslappende varmekompres efterfulgt af peeling af ansigtet, og dybderens. Der ligges to forskellige masker, en dybderensende og en fugtgivende, hvor der samtidig gives håndmassage. Derefter øjenmaske, og en skøn afspændende ansigtsmassage. Der rundes af med øjencreme, serum og dagcreme, hovedbundsmassage og let make-up (til kvinden :))

 

Pure Nature Luksus ansigtsbehandling, 100 min. 1450.-

Denne behandling er både for mænd og kvinder, med en lille forskel i behandlingen. Vi starter med et skønt urtefodbad efterfulgt af en rensende og behagelig fodscrub, derefter påføres en blødgørende og opfriskende fodcreme.

Så gives en afslappende rygmassage, så man virkelig er afslappet og i balance, når vi derefter starter selve ansigtsbehandlingen.

Vi starter med at ansigtet afrenses i Amazing Space produkter, alt efter hudtype. Derefter afslappende varmekompres, efterfulgt af peeling, dybderens, skøn og afspændende ansigts-, decolté og nakkemassage, opstrammende og fugtgivende ansigtsmaske, her påføres samtidig lip balm som er meget plejende for læberne. Imens masken virker, gives også håndmassage.

Vi runder af med ansigtsmist, opstrammende og fugtgivende øjencreme, serum, dagcreme og hovedbundsmassage samt let make-up. (til kvinden :-))

 

Glow Facial, 55 min. 850.-

En forfriskende, genopbyggende og antioxidantrig ansigtsbehandling, der stiler mod at give din hud fornyet energi, og en smukkere glød.

Vi starter ansigtsbehandlingen med en skøn fodmassage efterfulgt af en blødgørende og opfriskende fodcreme, mens du allerede ligger på briksen.

Derefter går vi videre til dobbeltrens i Amazing Space rense mousse, samt rensemælk. Herefter afslappende varmekompres efterfulgt af peeling i deres Deep Charcoal black facial scrub, der giver et friskere udseende og fornyet glød, samt stimulerer mikrocirkulationen for at minimere træt og mat hud - man fjerner de døde hudceller og fremmer cellefornyelsen. Dernæst afspændende ansigts-, decolté- og nakkemassage. Bagefter OXYGEN facial mask, iltende og rensende maske, med en hel fantastisk virkning, der bl.a. skyldes gær, glykogen, samt magnesium. I masken er også antioxidanter og sporstoffer fra havalger der har en opstrammende virkning, og den øger celle metabolismen = booster cellerne. Imens en skøn og afslappende håndmassage. Til slut ansigtsmist, serum, øjencreme (øjencremen sluses nænsomt ind, mens man får en forsigtig massage med kolde ædelsten omkring øjnene) og ansigtscreme. Der afsluttes med hovedbundsmassage og let make-up (til kvinden). 

 

Amazing Space - Collagen Power, 100 min. 1500.-

Den ultimative opstrammende ansigtsbehandling til alle hudtyper med fokus på nærende, udglattende og fugttilførende masker, koncentrater og pleje der forfiner huden.

Behandlingen omfatter afrensning, varmekompres, peeling der booster cellefornyelsen, ekstraktion af urenheder efter behov, celleaktiverende rød LED lys-terapi og skulpturerende massage af ansigt, nakke og skuldre der forløser mimiske rynker samt argan og collagen maske, peeling af arme og håndmassage, serum og cremepleje.

Behandlingen skræddersyes, og sammensættes af udvalgte produkter og pleje efter netop dit individuelle behov.

Anbefales som den ultimative anti-age behandling til alle hudtyper.

 

Amazing Space - Retinol Recover, 90 min. 1500.-

Høj aktiv behandling der mikro-eksfolierer med PHA-syre fra honning og koncentreret retinol bedrer hudens struktur, spændstighed samt forfiner porer. EGF-peptide virker som en vækstfremmer, der regenererer hudens elastiske bindevæv. FST-massage forløser mimiske spændinger samt rynker og aktiv ”face wrap” af flydende alger, peptider og mineraler udglatter huden.

Behandlingen omfatter afrensning, mikroeksfoliering der booster cellefornyelsen, aromaterapi, celleaktiverende rød LED lys-terapi og skulpturerende massage af ansigt, nakke og skuldre der forløser mimiske rynker samt thalasso marine mask, håndmassage, serum og cremepleje.

Behandlingen skræddersyes, og sammensættes af udvalgte produkter og pleje efter netop dit individuelle behov.

Anbefales som den ultimative anti-age behandling til alle hudtyper. Se vedhæftede dokument nederst for at læse mere om AHA/BHA syre.

 

Amazing Face Workout 55 min. 850.-

Fuld workout for alle dine ansigts muskler

Som alle gode workouts begynder behandlingen med en opvarmning, hvor man aktivt stimulerer ansigt, hals og décolleté med nappe, ælte og klappe tag. Efter dette er huden opvarmet, og klar til at træne med vores ’Eco rubber-balls’, de løsner op på dybereliggende spændinger i ansigtsmuskulaturen.

Træningen forsætter med ’lift massage’ af ansigtets mimiske muskulatur, med vores signatur Face Sculpting Therapy (FST). En bindevævsmassage af de 97 ansigtsmuskler, som opstrammer huden og mindsker de mimiske linjer. Resultatet er en fantastisk glød. Derefter anvendes ’Electro Therapy’ med lavfrekvent strøm - Amazing Microcurrent Therapy er elektroterapi med en håndholdt maskine, der på intens vis aktiverer de sensoriske celler i både hud og ansigtsmuskulatur. Mimiske rynker mindskes, og ansigtet opnår et lille løft.

Nu har ansigtet gennemgået en effektiv styrketræning, og din behandling afsluttes med kølende strygninger fra magiske Gua Sha  sten. Gua Sha er en behandlingstradition fra Østen, som er mange hundrede år gammel. Ved hjælp af et specielt formet ”skrabe-redskab” fremmes cirkulation og gennemstrømning i bindevævet, så huden opnår en smuk og naturlig glød. Ved Gua Sha-massage elimineres spændinger, ophobet væske samt affaldsstoffer. Resultatet er smuk glød, løftede ansigtstræk og et sundt bindevæv. Du kan også købe en sten med hjem.

Boldene kan også bruges derhjemme til at opretholde ens workout. Med behandlingen følger vejledning omkring brug af ’Eco rubber-balls’. Ligesom med træning af kroppen, så skal det vedligeholdes for at opnå endnu bedre resultater af behandlingen.

 

Microlifting Mesoterapi 85 min. 1350.-

Hvad er Mikrolifting Meso med LED Lys? 

En af de vigtigste ideer bag udviklingen af den nye Microlifting behandling er at bringe aktive anti-aging ingredienser dybt nok ind i hudens lag, som finder sted ved konventionelle metoder (f.eks. laser og kemisk peeling) målrettet mod hudfornyelse.

Med Microlifting kan man effektivt indføre anti-aging produkter mellem epidermis og dermis, hvor kollagen og elastin dannes. Det er nu muligt at behandle direkte i de problematiske områder (under øjnene, alle smilerynker, i mimiske panderynker, læberne).
Cosmaderm produkter skaber synlige resultater hurtigt og uden generende helingsproces eller ubehag under behandlingen.

Sundt og effektivt alternativ til ansigtsløft.

Kan bookes som kurforløb på 3 behandlinger - og få -25% på den sidste og 3. behandling. Så bookes der en behandling hver 4. uge, som er det mest optimale.

Der startes med at ansigtet afrenses i Hyaluron rensegel skummet op med Hyaluron enzym peeling. Derefter afslappende varmekompres, efterfulgt af hyaluron serum, Mesoterapi, skøn og afspændende ansigts-, decolté og nakkemassage, opstrammende og fugtgivende ansigts sheetmask. Imens masken virker, gives også håndmassage og hovedbundsmassage.


Vi runder af med ansigtsmist, opstrammende og fugtgivende øjencreme, serum og dagcreme.

Vi anbefaler ikke denne behandling hvis du har Rosacea, har eksem, er gravid eller er under 18 år.

 

Amazing Space - Ayurveda Lift, 55 min. 875.-

En fugtgivende, foryngende og plejende ansigtsbehandling med de økologiske Amazing Space produkter.

Vi starter med fodmassage, derefter rens og afslappende varmekompres efterfulgt af peeling af ansigtet, soft pack i Oxygen Elixir og Ayurveda Argan Mask, hvor der samtidig gives håndmassage. Derefter øjenmaske, og en skøn afspændende ansigtsmassage. Der rundes af med serum, øjencreme og dagcreme, hovedbundsmassage og let make-up.
Behandlingen er særlig egnet til den modne, tørre, sarte og triste hud, der mangler fornyet glød.

 

Amazing Space - Pro Peel Frugtsyre beh., 30 min. 550.-

En kemisk peeling er en overordnet betegnelse for frugtsyre, der også går under navnene AHA og BHA.

Ved en behandling med kemisk peeling fjernes det øverste lag af døde hudceller, hvilket fremmer cellefornyelsen i epidermis, hvorved huden regenereres indefra. Metoden er derfor særligt effektiv, når det kommer til at forny hudens glød, glans og fugt, og desuden når man ønsker en forbedring af hudens struktur, spændstighed og tone. Behandlingen har endvidere en god virkning, når det kommer til at forebygge linjer og rynker, og forbedrer samtidig hudskader som pigmentpletter, ar, solskader og tidlige aldringstegn.

Selvom frugtsyren er en ingrediens der længe har været brugt i højkoncentrerede doser indenfor professionel hudpleje og i mildere koncentrationer til hjemmebehandlinger, er den stadig revolutionerende, og har ændret måden hvorpå, vi anser peelinger markant.

FORVENTEDE RESULTATER
Et godt resultat kræver oftest mere end én behandling, og helst et intenst forløb af 6-12 behandlinger (Pro-Peel kur forløb på de 6-12 behandlinger bør fordeles på 3-6 uger og der bør gå min. én og max. 7 dg i mellem kur-behandlingerne). 

Resultatet er efter en målrettet kur af flere behandlinger en tydeligt glattere og friskere hud med færre fine rynker og en pænere hudstruktur. Vær opmærksom på at dette er en behandling der “arbejder”, så man skal forvente rødme i huden under behandling, som dog aftager.

6 behandlinger á 30 min. for 2.970 DKK (spar 10%)
12 behandlinger á 30 min. for 5.610 DKK (spar 15%)

Som bivirkning af de aktive syrer og planteenzymer vil man ofte kunne opleve rødmen under og evt. efter behandlingen, som dog oftest aftager indenfor nogle timer. Under behandlingen kan man opleve svien og prikken. 

Efter en behandling skal man undgå ophold i solen i 7 dage, og har man fået et helt forløb af flere højkoncentrerede behandlinger, skal man undlade solen i mindst 30 dage, og anvend solcreme minimum spf. 30 og gerne vores dagcreme HIGH DEFENSE spf 50 fra Amazing Space.

 

Luksus ansigts- og hovedbundsmassage, 30 min. 495.-

Vi starter behandlingen med rens, varmekompres og peeling.
En god ansigtsmassage kan gøre underværker og bliver ikke uden grund kaldt for ansigtsløftning uden kniv. Regelmæssig ansigtsmassage modvirker for tidlige rynker, mindsker spændingsfurer fremkaldt af stress og hjælper på længere sigt huden til at bevare sin smidighed og elasticitet og dermed sit ungdommelige udseende.

Ansigtet er den legemsdel, hvor vi spænder allermest, både i forbindelse med ansigtsmimik, men især også når vi er stressede. Derfor er ansigtsmassage en dejlig og effektiv behandling til forebyggelse af ældningstegn.
En dejlig og afstressende behandling....

 

Ansigtsbehandling for unge under 18 år, 45 min. 625.-

Selvom du er ung, har du også behov for at pleje din hud, uanset om den er tør eller fedtet. I denne behandling kommer du til at mærke på din hud, hvilken forskel det kan gøre, at man plejer sin hud med de rette produkter, samt lære hvordan du enkelt og let kan lave dine daglige pleje ritualer.
 
Ansigtsbehandlingen omfatter: Afrensning af ansigt og hals, varmekompres, peeling, ansigtsmassage, udrensende og fugtgivende maske samt cremer efter hudtype. Vi afslutter behandlingen med hovedbundsmassage og let make-up.
 

DermaOxy oxygenbehandling, 55 min. 850.-

DermaOXY Oxygenbehandling, er Danmarks førende oxygenbehandling.
På 55 min får du et yngre og friskere udseende og linjer glattes ud - nogen får hurtigere effekt end andre...

DermaOXY ansigtsbehandling, er en meget eftertragtet behandling såvel i Danmark, som i udlandet. Ansigtsbehandlingen holder huden ung, giver huden ny vitalitet, smårynker og mimiske linjer udviskes. Huden føles glat, frisk og fuld af fugtighed. Øger hudens elasticitet og forbedrer hudens udseende. Behandlingen giver et hurtigt og markant løft til huden, på en naturlig måde.

"Oxygenbehandling er en teknik hvor man anvender 90 % komprimeret ilt eller luft under højt tryk, der presser et serum ned i huden (det kan være Hyaluron som er fugtbindende eller Syn som er et naturligt anti-age serum, der afslapper musklerne). Dette er langt mere effektivt end hvis man påfører en almindelig creme. Behandleren anvender en airbrush til at indsluse serummet, således vil man føle et koldt pust i ansigtet.

Vi kan indsluse serum med luft og derefter massere serum ned med 90 % ilt med en in2oxy pen, dette gør at serummet kommer dybere ned i huden hvor den mangler fugt, samtidig med at cellerne bliver boostet.
Scanninger viser at collagen scoren kan gå fra 62 til 88, derved ser huden mere fyldig og sund ud efter bare 1 behandling samt fugten stiger voldsomt.

Produkterne er bygget op på planteudtræk, planteolier, aminosyrer, og mineralske salte. Ingen allergener og ingen parabener. 
Der er synlige resultater efter første behandling, men for optimalt resultat anbefales en kur på 6 behandlinger over 6-8 uger.
Derefter kan man vedligeholde behandlingerne med en opfølgende behandling, hver 4-12. uge alt efter hudens beskaffenhed.

Før vi starter selve Oxygenbehandlingen, gives en skøn fodmassage og fodcreme på. Derefter fortsættes med rens og peeling af ansigtet, varmekompres, oxygenboost og der afsluttes med drænerende jewelstone massage og skøn hovedbundsmassage.

Oxygenbehandling ansigt 850.-

Kurforløb på 6 behandlinger 425
0.- (Normalpris 5100.- du får 1 behandling gratis)

Oxygenbehandling ansigt pr. gang efter endt kurforløb 800.-

- Se kundeudtalelse om oxygenbehandlingen herunder...

Kundeudtalelse oxygenbehandling:

"For ca. 1 1/2 år stiftede jeg for første gang bekendtskab med DermaOxy behandlingen.
Jeg var efterhånden blevet rigtig ked af mit meget trætte, rynkede og matte spejbillede, og jeg synes at jeg konstant så virkelig træt ud. Jeg har altid været flittig med at pleje min hud efter 
alle kunstens regler, men det slog simpelthen ikke til mere og jeg havde brug for noget ekstra hjælp.

Jeg havde leget lidt med tanken om at prøve restylane, men var alligevel ikke glad for tanken om, at noget skulle sprøjtes ind i mit ansigt.

Jeg så, at Pure Nature havde disse DermaOxy behandlinger og efter at have surfet lidt på nettet omkring det, besluttede jeg mig for at give det en chance.

Jeg besluttede mig for et kurforløb på 6 gange, for at få den fulde effekt, og for at kunne vurdere om det virkelig kunne gøre en forskel (jeg var vel nok lidt skeptisk :-)).

Da jeg startede, var der 6 uger til at jeg skulle mødes med min søster og på ferie med hende, og vi skulle faktisk ikke ses inden da. Så jeg kunne jo virkelig teste om behandlingerne virkede, når jeg mødte hende. Hun var godt klar over, at jeg var træt af min tørre hud, og det lidt for matte, trætte look som jeg efterhånden havde fået, og havde også drøftet restylane behandlinger med hende eller alternativt botox - men havde ikke rigtig turdet at tage hul på den del.

Ved første behandling, fik jeg "behandlet" den ene side af ansigtet først, således at jeg kunne se før og efter, allerede ved første behandling. Hold da op, det var vildt ! - Kæmpe forskel på den ene og den anden side af ansigtet, allerede der.
Behandlingen i sig selv er dejlig afslappende (selv "luftmaskinens" prustelyde virker søvndyssende efter et stykke tid).
Jeg kunne virkelig mærke at der skete noget med min hud undervejs, og fik sådan en opløsende lethed i ansigtet under behandlingen.

1. behandling varede 4-5 dage, og så begyndte mit lidt trætte look at vende tilbage, så jeg var glad for at skulle afsted allerede ugen efter igen. Og sådan fortsatte jeg i 6 uger. Behandlingerne begyndte at have deres effekt længere og længere for hver gang og de sidste par gange, var jeg ikke tilbage på udgangspunktet inden at jeg fik behandlingen igen.

Allerede efter min 3 behandling kunne jeg se at folk begyndte at kigge på mig, som om at noget var anderledes og nogle spurgte faktisk om jeg havde fået ny frisure 

Ingen tvivl om, at det ikke kun var mig selv, som kunne se en forandring.

Da jeg mødte min søster i lufthavnen efter de 6 uger var jeg jo noget spændt på hendes reaktion og der gik da heller ikke ret lang tid, før at hun siger "aj, helt ærligt - har du fået restylane eller hvad?"

Siden da, har jeg besøgt Pure Nature og  fået en DermaOxyg behandling ca. hver 6-8 uge (nogle gange 2 med lidt kortere interval, hvis min hud er meget tør), og jeg kunne ALDRIG drømme om at kaste mig ud i  hverken restylane eller botox nu.

Jeg har, og vil anbefale det til alle som trænger til et friskere look, men pas på - det er vanedannende.

Rikke, 47 år."

 

Før og efter billede af Trine, efter 6 Pro Peel behandlinger Før og efter billede af Trines øjenomgivelser, efter 6 Pro Peel behandlinger

BOOK TID ONLINE

Book en tid til ansigtsbehandling aller anden forkælelse i vores online booking.

Find en tid