Fillerina

Fillerina er den første dermokosmetiske filler, der består af molekyler fra 6 forskellige hyaluronsyrer. Fillerina er den første filler, der anvendes på huden og ikke injiceres i huden. Resultatet er markant mere volumen til huden og en udglatning af rynker, som tidligere har været svære at reducere uden injektioner.

Hvad kan Fillerina® og hvad gør produktet fantastisk?

Det unikke ved Fillerina® er, at produkterne indeholder mellem 6 og 9 hyaluronsyrer med varierende molekylestørrelser. Hyaluronsyrerne med forskellig molekylestørrelse sikrer, at en større mængde hyaluronsyre trænger dybt ned i hudlagene, i både dermis og epidermis, hvor de binder sig til vand. For hvert år vi bliver ældre, fra vi er ca. 25 år, kan man sige at vi mister yderligere 1% hyaluronsyre (fugtbinder) i huden, pr. år. (Se mere om hyaluronsyre nedenfor)

Resultatet ved brugen af Fillerina® giver synligt mere volumen til huden, og en fin udglatning af linjerne, som tidligere har været svære at reducere uden injektioner.

Fillerina® hjælper dermed aktivt til at modvirke/mindske nogle af de aldringstegn i huden, som vi alle kender – nemlig de fine linjer, rynker og tab af fylde ved bl.a læber og omkring øjnene, samt slaphed og ujævnheder... Et skønt fugtboost.

 

Aktive ingredienser

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er med til at holde huden fugtet og beskytter huden mod ydre og indre påvirkning. Hyaluronsyre findes naturligt i vores hud, men når kroppen ældes, falder den naturlige produktion gradvist. Med alderen mister huden derfor sin elasticitet, fasthed og volumen. Ved at tilføre hyaluronsyre til huden, kan du hjælpe din hud, og holde den fugtet og elastisk.

Matrifull

Virkningen af hyaluronsyrerne suppleres af en anden aktiv ingrediens, Matrifull. Matrifull er et peptid, der fremmer fornyelsen af huden og rekonstruktionen af naturlige stoffer som kollagen og fibronektin. Opbygningen sker gradvist og effektivt, og giver over tid en synlig volumen i de øverste hudlag

Hexapeptid

Fillerina® indeholder også et hexapeptid. Hexapeptider regulerer transporten af vand i huden og stimulerer produktionen af proteiner i membranen. Dette styrker gennemstrømningen af vand i alle hudens lag og hjælper dermed til at holde huden hydreret (fugtet).

Kollagen

Kollagen er et vigtigt element i hudens tredimensionelle struktur og opbygning og har betydning for hudens fasthed. Ligesom hyaluronsyre, falder indholdet af kollagen i huden med alderen. Kollagen vedligeholder og beskytter huden og holder den tæt og fyldig med en tættere vævsstruktur, og hjælper dermed til en fastere hud.

Elastin

Elastin er en proteinfiber, der sammen med hyaluronsyre sørger for at holde huden elastisk og spændstig. Dette hjælper huden til at modstå ændringer og deformering, og du opnår en fastere hud med større elasticitet og formbarhed.

Chondroitin Sulfat

Chondroitin Sulfat har en stimulerende og stabiliserende effekt på hyaluronsyre, og fremmer over tid fyldningseffekten og elasticiteten i huden.