HAV of Copenhagen

HAV marinecollagen er udviklet i Danmark og produceret i Norge. Indhold pr. daglig dosis i 1 lille pose = Collagen 5000 mg.

HAV bliver produceret hos en af Europas største og mest erfarne producenter af fiskeolie og andre kosttilskud, som har fokus på bæredygtigt fiskeri og 100% udnyttelse af fisken. Formålet med HAV marinecollagen var at skabe et kosttilskud, der indeholdt så mange vigtige vitaminer som muligt. Derfor er ingredienslisten spækket med Acerola, Hybenpulver, Hyaluronsyre og Biotin samt C- og D-Vitamin. Udover en nøje sammensat ingrediensliste, var smagen også en vigtig detalje. Marinecollagen har typisk en bismag af fisk, som for nogle kan ødelægge oplevelsen af collagenet. Derfor har HAV gjort sig umage med at fjerne fiskesmagen og i stedet tilsat naturlig aroma til produktet i form af en forfriskende citrussmag.
 
Hvad er fordelene ved collagen?
Marinecollagen fra HAV of copenhagen er udvundet af torsk fra Nordnorge. Collagen udvundet af fisk optages 1,5 gange bedre i kroppen end animalske varianter fra kvæg, gris eller høns og belaster samtidig ikke C0-2-aftrykket. Collagen fra HAV of copenhagen indeholder en masse vitaminer (såsom hyaluronsyre, biotin og hybenpulver samt C- og D-vitamin), der bidrager til en effekt på både hud, knogler, brusk og muskler, fordi vores velbefindende ikke kun handler om ydre skønhed.