Parbehandling

Skal du overraske eller forkæle kæresten, veninden, din mor, din mand - så lad os hjælpe dig, med at give jer en skøn og afslappende parbehandling her hos os i rolige og smukke omgivelser, og med naturlige og økologiske produkter. Vi meget inspirerede af Østen, og den rolige og omsorgsfulde måde de laver wellness behandlinger på... 

Wellness er også en måde, hvorpå du kan booste din livsglæde og din energi, samtidig med at du oplever den fysiske velvære i behandlingerne. Har man en for travl hverdag, sætter det sig nogle gange som fysisk ubehag - f.eks. hovedpine, ondt i maven eller uro - og wellness hos os, er med til at afbalancere dig, så både din krop og dit sind kommer i balance igen. Og alenetid med den du har kær, er så vigtigt at huske på...

Alle behandlinger rundes af med økologisk the, frugt, nødder og lidt sødt, som serveres i vores lounge efterfølgende...

Livsnyder behandling for 2 personer, 120 min. 3150.- v. 1 behandler

Invitér en du holder af - kæreste/veninde/ven, til en skøn kur oplevelse.

I starter med en halv times mælkebad af skønne velduftende olier i vores spa, hvor I kan nyde Asti og årstidens frugt på kanten. Man behøver ikke medbringe badetøj, da man er alene i spa rummet, og håndklæder får man også udleveret.

Begge får derefter en kropsmaske med indpakning valgt mellem beroligende eller energigivende ingredienser, som giver huden en dejlig og sund udstråling, som er meget blød efterfølgende.

Dernæst fortsættes nydelsen med en god og dybdegående massage, der tilpasses til den enkelte. Og der byttes, så begge både får maske og massage.

Prisen er for 2 personer.

 

Luksus livsnyder behandling for 2 personer, 120 min. 4250.- v. 2 behandlere

Invitér en du holder af - kæreste/veninde/mor/datter/ven, til en skøn luksus kur oplevelse.

I starter med en kropspeeling. Peelingen fjerner de døde og tørre hudceller, samt sætter gang i blodcirkulationen og forebygger / mindsker alderstegn, samt har en positiv påvirkning på musklerne. Peelingen masseres blidt på huden i masserende bevægelser og efter et brusebad er huden meget blød og den føles ren og glat.

Dernæst nyder I en halv times mælkebad af skønne velduftende olier i vores spa, hvor I kan nyde et glas søde bobler, vand og årstidens frugt på kanten. Man behøver ikke medbringe badetøj, da man er alene i spa rummet, og håndklæder får man også udleveret. 

Efter endt spabad, bliver I begge forkælet med skønne økologiske kropsmasker, som er meget rige på antioxidanter og vitaminer. Huden bliver meget blød, og får en smuk og sund udstråling efterfølgende.

Efter kropsmasken, skylles masken under bruseren, og der afsluttes med en skøn og dybdegående massage tilpasset den enkelte, er man gravid ligger man på gravidbriks med hul til maven. Behandlingen udføres af to behandlere. Prisen er for 2 personer.

 

Spaforkælelse for 2, 85 min. 2850.- v. 2 behandlere

Vi starter denne parforkælelse med, at spa'en står klar med et glas bobler og frugt på kanten, og der hældes mælkeolie i spaen fra Amazing Space/Nordic Amber. Der står også en lækker kropspeeling fra Amazing Space, som I benytter i bruseren efter spaen.

Efterfølgende bliver I lagt på briksene ved siden af hinanden i vores parrum, hvor I begge får massage, tilpasset den enkelte i 30 min.

Der sluttes af med en mini facial med rens, varmekompres og peeling, og der afrundes med en fugtgivende og opstrammende ansigtsmaske, og plejende fugtighedscreme.

Behandlingen udføres af to behandlere. Prisen er for 2 personer.

 

Relax & Moisturize, 85 min. 2850.- v. 2 behandlere

Skøn behandling på brikse ved siden af hinanden, der udføres af to behandlere.

I starter med fodbad med urter og havsalt, og fodmassage i fodcreme.

Derefter påføres en kropsmaske med indpakning valgt mellem beroligende eller energigivende ingredienser, som gør huden dejlig blød og giver en sund udstråling. Imens kropsmasken virker, gives der til at starte med, en afslappende og afspændende hovedbunds- og ansigtsmassage.

Vi slutter af med 30 min. kropsmassage, hvor vi løsner spændinger i hele kroppen, primært på bagsiden. Prisen er for 2 personer.

 

Massage for 2, inkl. fodbad, 85 min. 1300.- v. 1 behandler

Behandlingen starter med et skønt fodbad og en kop lun the, skuldrene sænkes, og I fortsætter afslappede til vores parrum, hvor der står 2 brikse klar til jer. Der gives en skøn og behagelig massage, som blødgører muskulaturen og gør jer helt afslappede. Behandlingen afsluttes med en lækker hovedbundsmassage samt fodmassage i fodcreme. Denne behandling udføres af én behandler, som fordeler sin tid ligeligt imellem jer på skift. Pris er for 2 personer.

 

Luksus chokolade behandling for 2, 100 min., 3100.- v. 2 beh.

Vi har valgt at bruge chokolade til denne enestående kropsbehandling. Behandlingen begynder med en anti-stress body scrub med chokolade, efterfulgt af en varm indpakning i chokolademasken der indeholder mange nærende antioxidanter og som har en opstrammende effekt. Der sluttes af med en skøn klassisk eller velvære massage. Prisen er for to personer.

Læs Alt for damernes anmeldelse af vores chokoladebehandling i pdf´en nederst på siden.

 

Face, body & feet for 2, 100 min. 3200.- v. 2 behandlere

En helkrops luksus forkælelse. Vi starter med fodbad, peeling af fødderne og fodmassage, efterfulgt af en 40 min helkrops massage, der tilpasses til den enkelte. Vi slutter af med en fugtgivende, opstrammende og plejende ansigtskur i de skønne produkter fra Amazing Space eller Pañpuri Lotus serien. Prisen er for 2 personer.

 

Ultimativ luksus forkælelse for 2, 180 min. 4900.- v. 2 behandlere.

Spaoplevelsen starter med en tur i den boblende jacuzzi, hvor der venter jer søde bobler, chokoladefondue med frugt & smoothies.

Derefter en fuld kropspeeling, hvor vi skrubber de døde hudceller af hele kroppen, og huden får en fornyet glød, føles blød og bliver frisk at se på. I fortsætter herefter sammen ind i vores massagerum, hvor vore behandlere står klar til at give jer en helkropsmassage.

Efter dette får I en afslappende ansigtskur (en mild ansigtsbehandling), samt jewelstone massage af ansigt, hals, decolté og nakke. Der sluttes af med pleje og make-up (til kvinden :-)) Prisen er for 2 personer.

1. 40 minutters jacuzzi, hvor der serveres chokoladefondue med frisk frugt, søde bobler og smoothies

2. 30 min. kropspeeling

3. 55 minutters helkropsmassage

4. 55 minutters ansigtsbehandling inkl. jewelstone massage af ansigt, hals, decolté og nakke

 

Helkropsmassage for 2, v. 2 behandlere

30 min. 950.-  ~ 40 min. 1300.- ~  55 min. 1600.-  ~  75 min. 2180.-

En god og dybdegående massage, der tilpasses til den enkelte. Skøn behandling på brikse ved siden af hinanden, der udføres af to behandlere. Trykket er så hårdt og dybdegående som I ønsker det, det kan også være en afslappende massage.

Massage kan alle nyde, I Skandinavien kalder vi det wellness, i Østen er det noget der hører til dagligdagen, for pleje af krop og sjæl. Priserne er for 2 personer.

 

Glow & moisture for 2, 85 min. 2850.- v. 2 behandlere

Vi starter denne luksusbehandling, med en fuld kropspeeling der fjerner de døde hudceller, som giver huden sin glød tilbage og føles fløjlsblød. Derefter en skøn helkropsmassage i 30 min., og til slut sluttes af med en fugtgivende, opstrammende og plejende ansigtskur.

 

Back & feet massage for 2, 55 min. 1650.- v. 2 behandlere

Behandling på brikse ved siden af hinanden, der udføres af to behandlere.

Skønt urtefodbad, med fodmassage, fodpeeling og en god og nærende fodcreme, efterfulgt af en god og dybedegående bagside massage, der tilpasses til den enkelte. Prisen er for 2 personer.

 

Kropspeeling & massage for 2, 75 min. 2380.- v. 2 behandlere

Oplev den ubeskrivelige skønne hud efter en aromatisk kropspeeling. Kropspeeling af clementine & pathouli, seasalt eller detox mint & rosemary. Samt en skøn massage af hele kroppen bagefter, på brikse ved siden af hinanden.
  
Peelingen fjerner de døde og tørre hudceller, samt sætter gang i blodcirkulationen og forebygger / mindsker alderstegn, samt har en positiv påvirkning på musklerne. Peelingen masseres blidt på huden i masserende  bevægelser og efter et brusebad, er huden meget blød og den føles ren og glat, og har fået fornyet glød. Prisen er for 2 personer.

 

Klassisk ansigtsbehandling for 2, 55 min. 1700.- v. 2 behandlere

Klassisk ansigtsbehandling, på brikse ved siden af hinanden, der udføres af to behandlere.

Vi starter ansigtsbehandlingen med en skøn fodmassage efterfulgt af blødgørende og opfriskende fodcreme.
Derefter går vi videre til ansigtet med afrensning i naturlige og økologiske produkter, alt efter hudtype. Derefter afslappende varmekompres efterfulgt af peeling, maske efter hudtype (der gives håndmassage), afspændende ansigtsmassage, ansigtsmist, serum, øjencreme og ansigtscreme efter hudtype. Der afsluttes med hovedbundsmassage og let make-up (til kvinder). Prisen er for 2 personer.

 

Pure Nature Luksus ansigtsbehandling for 2, 100 min. 2900.-

Luksus ansigtsbehandling, på brikse ved siden af hinanden, der udføres af to behandlere.

Denne behandling er både for mænd og kvinder, med en lille forskel i behandlingen. Vi starter med et skønt urtefodbad efterfulgt af en rensende og behagelig fodscrub, derefter påføres en blødgørende og opfriskende fodcreme.

Så gives en afslappende rygmassage, så man virkelig er afslappet og i balance, når vi derefter starter selve ansigtsbehandlingen.

Vi starter med at ansigtet afrenses i Amazing Space produkter, alt efter hudtype. Derefter afslappende varmekompres, efterfulgt af peeling, dybderens, skøn og afspændende ansigts-, decolté og nakkemassage, opstrammende og rensende ansigtsmaske af bl.a. appelsinolie, honning og hvidt ler, her påføres samtidig lip balm som er meget plejende for læberne. Imens masken virker, gives også håndmassage.

Vi runder af med ansigtsmist, opstrammende og fugtgivende øjencreme, serum, dagcreme og hovedbundsmassage samt let make-up. (til kvinden :-)) Prisen er for 2 personer.

 

Par fodkur, 70 min. Pris for begge 1700.-

Invitér din kæreste / veninde / mor etc. med til en skøn oplevelse! 

Under behandlingen ligger I ved siden af hinanden på brikse, men starter ud i lænestole med urte fodbad og peeling af fødderne. Til slut serveres øko the, lidt sødt, frugt og nødder.

Bemærk venligst, at vi ikke kan give behandlingen, hvis man har fodvorter eller fodsvamp, tak.

I starter med et urtefodbad, som bliver efterfulgt af en skøn fodmassage, der sammen med en peeling fjerner de døde hudceller, renser og blødgører. 

Derefter bliver fødder og negle filet og plejet. Neglene poleres og masseres med negleolie. Afslutningsvis får I fodmassage i en plejende fodcreme. Med denne behandling vil I opnå lette, sunde og smukke fødder.

Gammel lak bedes venligst fjernet hjemmefra, og bemærk venligst, at vi ikke kan give behandlingen, hvis man har fodvorter eller fod-/neglesvamp, tak.

 

Sparitual for 2 personer, 60 min. 1000.- for 2 pers.

Invitér din kæreste / mor / veninde-r / datter etc. - med til forkælelse i lækre omgivelser hvor I har spaen for jer selv i 60 min. 

I får udleveret et gør-det-selv kit med skønne produkter, så I kan give hinanden eller jer selv behandlinger, bestående af:

• Mælkeolie til et aromaspabad af skønne velduftende olier - der gør vandet mælkehvidt og kroppen babyblød

• Bodyscrub samt blødgørende bodycreme 

• Fodpeeling og plejende fodcreme

• Rens & peeling til ansigtet, og en ansigtsmaske som er opstrammende, plejende og fugtgivende, samt ansigtscreme

• Derudover vil der blive serveret frugt, et glas søde bobler samt vand på kanten imens.

En velværeoplevelse der vil gøre jer velplejede og afslappede...

 

HUSK - der findes mange skønne tillægsbehandlinger, man kan tilkøbe til vores parbehandlinger. Se dem under online booking, når du har valgt din parbehandling...

BOOK TID ONLINE

Book en tid til parbehandling i vores online booking.

Find en tid