Collagen - HAV of Copenhagen - Marinecollagen, 1 stk.


HAV marinecollagen er udviklet i Danmark og produceret i Norge. 

Indhold pr. daglig dosis i 1 lille pose = Collagen 5000 mg.

HAV bliver produceret hos en af Europas største og mest erfarne producenter af fiskeolie og andre kosttilskud, som har fokus på bæredygtigt fiskeri og 100% udnyttelse af fisken. Formålet med HAV marinecollagen var at skabe et kosttilskud, der indeholdt så mange vigtige vitaminer som muligt. Derfor er ingredienslisten spækket med Acerola, Hybenpulver, Hyaluronsyre og Biotin samt C- og D-Vitamin. Udover en nøje sammensat ingrediensliste, var smagen også en vigtig detalje. Marinecollagen har typisk en bismag af fisk, som for nogle kan ødelægge oplevelsen af collagenet. Derfor har HAV gjort sig umage med at fjerne fiskesmagen og i stedet tilsat naturlig aroma til produktet i form af en forfriskende citrussmag.
 
Hvad er fordelene ved collagen?
Marinecollagen fra HAV of copenhagen er udvundet af torsk fra Nordnorge. Collagen udvundet af fisk optages 1,5 gange bedre i kroppen end animalske varianter fra kvæg, gris eller høns og belaster samtidig ikke C0-2-aftrykket. Collagen fra HAV of copenhagen indeholder en masse vitaminer (såsom hyaluronsyre, biotin og hybenpulver samt C- og D-vitamin), der bidrager til en effekt på både hud, knogler, brusk og muskler, fordi vores velbefindende ikke kun handler om ydre skønhed.
 
Ingredienser
 
C-vitamin 80 mg (L-askorbinsyre) 
Effekt: Medvirker til produktion af collagen og øger optaget af collagen i kroppen 
C-vitamin øger optaget af collagen i kroppen. Kroppen har i det hele taget brug for C-vitamin, da C-vitamin bidrager til en normal collagen-dannelse i kroppen og derfor også har betydning for normaltfungerende hud, brusk, tænder og knogler. I det hele taget har C-vitamin en række essentielle funktioner i kroppen. Fx indgår C-vitamin som hjælpestof for flere enzymer, som er involveret i dannelse af collagen (protein i bindevæv), karnitin og neurotransmittere (signalstoffer). C-vitamin medvirker også til at forbedre optagelsen af jern (non-hæmjern) fra maden og er en såkaldt antioxidant.
Ingrediens: Hyaluronsyre 100 mg 
Effekt: Genopbygger og fugter huden
 
Hyaluronsyre
Er især kendt fra serum, hvor det smøres på huden. Hyaluronsyre har en lang række gavnlige effekter på huden:
– Mindre tør hud, da hyaluronsyre fugter huden i dybden og øger din huds egen fugtoptagelse.
– Medvirker til en øget collagen-produktion, hvilket bl.a. resulterer i mindskning af tydelige rynker, linjer, ujævnheder o.l. 
– Forbedrer hudens elasticitet.
– Bidrager til at vedligeholde en stærk og modstandsdygtig hud.
– Bidrager til at vedligeholde bindevævet.
 
Biotin 100 μg (D-biotin)

Effekt: Øger optaget af collagen
Biotin er et vandopløseligt B-vitamin, som bl.a. øger optaget af collagen til kroppen. Det virker samtidig stimulerende på slimhinder og styrker hud og hår. Biotin stimulerer desuden psykologisk funktion.

Vitamin D 40 μg (kolekalsiferol) 

Effekt: Bidrager til at vedligeholde normale tænder og knogler samt en normal muskelfunktion
 
D-Vitamin 
Fremmer optagelsen af kalsium, som har en indvirkning på bl.a. tænder. Det bidrager også til at vedligeholde normale knogle- og muskelfunktioner.
Ingrediens: Acerola 
Effekt: Booster collagen og virker anti-bakteriel
 
Acerola 
Er rig på C-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion. C-vitamin hjælper til dannelsen af collagen og er med til at give en smuk og sund hud. Bærret bruges i anti-age produkter, da det virker regenererende på cellerne og i fodcremer på grund af anti-bakterielle egenskaber. Modvirker desuden frie radikaler og booster collagen, så huden bliver mere fast og ungdommelig.
 
Hybenpulver
Effekt: Vedligeholder kroppens immunsystem.
Er rig på C-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion. Hyben indeholder en lang række næringsstoffer og fibre, som har en gavnlig effekt på fordøjelsen. Hyben indeholder desuden galactolipider, som er med til at hæmme de hvide blodlegemers vej mod betændte steder i kroppen, ligesom frugten medvirker til at vedligeholde leddenes bevægelighed. Hyben er en af de frugter med størst indhold af C-vitamin og indeholder desuden kalk og magnesium.

299,00 DKK