Collagen, GLOW Your Balance, 25+ - Vild Nord, 150 gr.

Basen i vores EXO-produkter er zink, kollagen og vitamin C, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Zink bidrager til at vedligeholde normalt hår, negle og hud. Vi har i dette pulver tilført selen som ekstra hjælp til at vedligeholde normalt hår og negle samt vitamin A (betacaroten), som bidrager til at vedligeholde en normal hud og kan være med til at understøtte en naturlig glød.

GLOW Starter

GLOW Starter består af en dekorativ metalbeholder med 150 g GLOW Your Balance Collagen samt måleske. Fremover kan du blot bestille en GLOW Refill-pose og genopfylde din GLOW-beholder med nyt kollagenpulver.

Anbefalet daglig dosis til voksne: 5 g (1 måleske) Vild Nord® GLOW Your Balance Collagen opløses i 2-300 ml koldt vand og drikkes umiddelbart efter.

Det fine lysegule pulver opløses let i et glas vand til en fin solgul nuance, som smager let sødmefyldt af citrus. En sand forfriskning til din daglige skønhedsrutine!

Naturlig bærsmag.

Marint kollagen fra torsk, vitamin C, zink, aroma (lemon), selen, vitamin A (beta-caroten), farve (carthamus), sødestof (steviol-glycosider).
Kan indeholde spor af krebsdyr og bløddyr.

DEN UNGDOMMELIGE GLOW

Blandt de fem aktive ingredienser i GLOW finder du C- og A-vitamin (betacaroten), som er en skøn duo, når det kommer til inner beauty. C-vitaminet bidrager til at stimulere kollagenproduktionen, og A-vitaminet bidrager til at vedligeholde normal hud og beskytter også cellerne mod oxidativt stress. Betacaroten findes bl.a. i gulerødder, spinat, grønkål, meloner, abrikoser og rødbeder. Vitaminet kan være med til at give huden en dejlig, naturlig glød. GLOW indeholder 600 µg vitamin A pr. servering, hvilket svarer til 75 procent af dagligt referenceindtag.

275,00 DKK 429,99