Collagen, SOFT Daily Beauty, Basic+ - Vild Nord, 150 gr.

Smukkere hår, hud og negle

SOFT Daily Beauty Collagen er en lækker og nem skønhedsrutine til dig, der ønsker smuk hud, lækkert hår og pæne negle.

SOFT Daily Beauty Collagen er udviklet til dig, der har behov for et enkelt og effektivt kollagentilskud, som bidrager til smukkere hud, hår og negle. Pulveret består af tre aktive ingredienser, der tilsammen understøtter din skønhed, nemlig marint kollagen, vitamin C og zink. 

Kollagen er en byggesten i vores bindevæv. Vitamin C bidrager til kroppens naturlige kollagenniveau, der har betydning for normalt fungerende hud. Zink er med til at vedligeholde normalt fungerende hud, hår og negle, så du kan være den bedste udgave af dig selv, uanset hvor du er i livet.

SOFT Starter
SOFT Starter består af en dekorativ metalbeholder med 150 g SOFT Daily Beauty Collagen samt måleske. Fremover kan du blot bestille en SOFT Refill-pose og genopfylde din SOFT-beholder med nyt kollagenpulver.

Anbefalet daglig dosis til voksne: 5 g (1 måleske) Vild Nord® SOFT Daily Beauty Collagen opløses i 2-300 ml koldt vand og drikkes umiddelbart efter.

Det fine pulver opløses til en klar isblå nuance og smager og dufter let sødmefyldt af skovbær. Opløs det i dagens første glas vand og lad dig forfriske af din skønhedskilde!

Naturlig bærsmag

Marint kollagen fra torsk, vitamin C, zink, aroma (skovbær), farve (chlorophyllin-kobber-komplex, spirulina ekstrakt), sødestof (steviolglycosider).
Kan indeholde spor af krebsdyr og bløddyr.

ZINK TIL HÅR, HUD & NEGLE

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at have et normalt indhold af zink i kroppen. Kroppen bruger bl.a. zink i stofskiftets omsætning af kulhydrater, protein og fedt – en vigtig proces for, at kroppen kan fungere optimalt. Zink styrker også immunforsvaret og beskytter cellerne mod oxidativt stress. I SOFT kan du særligt glæde dig over mineralets bidrag til vedligeholdelse af normalt hår, hud og negle, så du kan være den bedste udgave af dig selv hele livet.

152,00 DKK 379,95

På lager