Collagen Gold fra Vild Nord, 300 gr.

Mindsker synligheden af rynker og fine linjer

COLLAGEN GOLD er en unik skønhedsblanding med ekstra støtte til huden fra acerola og vildthøstet tang – det er din daglige dosis kollagen tilsat vildthøstet buletang og acerola.

Tang indeholder jod, som er med til at vedligeholde en normal hud, et normalt stofskifte og en normal skjoldbruskkirtelfunktion. Deres tang høstes bæredygtigt i det klareste vand ud for den skotske nordvestkyst. Den tørres ved lav temperatur og mikroindkapsles ved hjælp af en unik patenteret teknologi, så den bliver smagsneutral. Det perfekte match til vores kollagen.
 

Der er tilsat acerolapulver, som har et højt indhold af vitamin C.  Vitamin C er med til at støtte kroppens naturlige dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende hud.

Anbefalet daglig dosis til voksne: 1 måleske (5000 mg) Vild Nord® COLLAGEN GOLD indtages i 200-300 ml valgfri væske 1-2 gange dagligt.

Det smagsneutrale pulver røres let op i væske og giver gode vitaminer og mineraler, lige når det passer dig. Prøv i en lækker iskaffe med espresso shots og mandelmælk.

INGREDIENSER

Hydrolyseret kollagen af torsk (FAO27) 93 %, acerolapulver 6 %, tang (Ascophyllum Nodosum) 0,5 %, maltodextrin.
Kan indeholde spor af krebsdyr og bløddyr.

250,00 DKK 399,95