Te & Kosttilskud

Oil infusion Apricot - Omega and antioxidants for sensitive & dry skin 100ml

Multiprodukt, som både kan påføres huden og indtages som kosttilskud

Nærende anti-age olie.

Anbefales til sensitive og tørre hudtyper. Bruges indvortes og udvortes.

Anvendes enten ved at påføre 2-3 dråber direkte på huden under creme evt. som et natkoncentrat - eller ved at opnå næring indefra ved at indtage 3-5 dråber dagligt f.eks. i juice, koldt vand eller smoothies.

Ansigtsolien er med ekstrakt fra nærende abrikoskerner, der hjælper med at genopbygge og pleje huden inde- og udefra.

Produktet hjælper med at berolige en sensitiv hud, samt beskytter under barske klimaforhold

450,00 DKK

Kosttilskud & te fra Amazing Space, som booster din huds glød indefra

Amazing Space er en intelligent hudplejeserie med såvel cosmeceutiske som nutriceutiske produkter. Det vil sige, at du i Amazing Space's produktserie såvel finder kosttilskud, som booster din hud indefra, som cremer og produkter, som plejer din hud udefra. Dette giver din hud langt bedre muligheder for at regenerere og bevare eller genvinde sin naturlige glød.

Prøv f.eks. den grønne te TIMELESS, verdens ældste skønhedsmiddel med anti-inflamatorisk effekt, som desuden bidrager til at mindske rynker og fine linjer, eller PURENESS te med urter som bukkehornsfrø, anis, lakridsrod og fennikel, som virker udrensende.

I denne produktkategori finder du også vitamintilskud med bl.a. vitamin A, B2, B3, selen og biotin, som medvirker til at holde huden glat og spændstig.

Bemærk også produktet OIL INFUSION, som er rigt på både antioxidanter og omega, og som både kan anvendes direkte på hudens samt indtages i f.eks. et glas vand eller en smoothie. Et sandt multiprodukt!