Te & Kosttilskud

Oil infusion - Skin Food Multi Omega 250 ml.

Denne lækre luksusolie er en multi-omega olieblanding til daglig indtagelse - og/eller påføring under din creme. Den er lavet på 100% naturlige og økologiske vegetabilske olier, som er rige på omega 3, 5, 6, 7 og 9 samt antioxidanter, der også er kendt for deres nærende, skønhedsfremmende og afbalancerende egenskaber.

Olien styrker kroppen indefra, så din fordøjelse bedres, huden bliver smukkere og blodsukkeret mere stabilt, således at din sukkertrang mindskes.

Indtagelse: 1-2 teskefulde pr. dag. Spis den som den er, eller bland den i din juice, vand, smoothie, skyr, eller som olie på salaten - jeg synes den smager lidt nøddeagtigt. Tag den evt. som et shot sammen med Skin Lemonade hver morgen.

Skin Food olien kan også påføres huden (2-3 dråber) som nærende pleje, under din dagcreme. Olien hjælper til at binde fugten i huden, så den bliver mere blød og smidig.

Inca omega, hybenkerne, hamp & granateæble.

450,00 DKK

Kosttilskud & te fra Amazing Space, som booster din huds glød indefra

Amazing Space er en intelligent hudplejeserie med såvel cosmeceutiske som nutriceutiske produkter. Det vil sige, at du i Amazing Space's produktserie såvel finder kosttilskud, som booster din hud indefra, som cremer og produkter, som plejer din hud udefra. Dette giver din hud langt bedre muligheder for at regenerere og bevare eller genvinde sin naturlige glød.

Prøv f.eks. den grønne te TIMELESS, verdens ældste skønhedsmiddel med anti-inflamatorisk effekt, som desuden bidrager til at mindske rynker og fine linjer, eller PURENESS te med urter som bukkehornsfrø, anis, lakridsrod og fennikel, som virker udrensende.

I denne produktkategori finder du også vitamintilskud med bl.a. vitamin A, B2, B3, selen og biotin, som medvirker til at holde huden glat og spændstig.

Bemærk også produktet OIL INFUSION, som er rigt på både antioxidanter og omega, og som både kan anvendes direkte på hudens samt indtages i f.eks. et glas vand eller en smoothie. Et sandt multiprodukt!