Te & Kosttilskud

PURENESS TE - Anis, bukkehornsfrø & lakridsrod 300 gr.

Tidligere navn "D-Tox" te.

Økologisk te med urter, bukkehornsfrø, lakridsrod, anisfrø og fennikel, som fugter og nærer huden indefra og giver kroppen energi. Drik to kopper dagligt for at opnå en udrensende effekt.

Prøv også at påføre PURENESS Herbal Infusion direkte på huden med en vatrondel, når den er afkølet. Dette har en beroligende og forfriskende effekt.

Velegnet til alle hudtyper.

Trækketid: 5-7 min.

Ingredienser: Fennel, anise, fenugreek seeds and licorice root. 300 gr.

235,00 DKK

Kosttilskud & te fra Amazing Space, som booster din huds glød indefra

Amazing Space er en intelligent hudplejeserie med såvel cosmeceutiske som nutriceutiske produkter. Det vil sige, at du i Amazing Space's produktserie såvel finder kosttilskud, som booster din hud indefra, som cremer og produkter, som plejer din hud udefra. Dette giver din hud langt bedre muligheder for at regenerere og bevare eller genvinde sin naturlige glød.

Prøv f.eks. den grønne te TIMELESS, verdens ældste skønhedsmiddel med anti-inflamatorisk effekt, som desuden bidrager til at mindske rynker og fine linjer, eller PURENESS te med urter som bukkehornsfrø, anis, lakridsrod og fennikel, som virker udrensende.

I denne produktkategori finder du også vitamintilskud med bl.a. vitamin A, B2, B3, selen og biotin, som medvirker til at holde huden glat og spændstig.

Bemærk også produktet OIL INFUSION, som er rigt på både antioxidanter og omega, og som både kan anvendes direkte på hudens samt indtages i f.eks. et glas vand eller en smoothie. Et sandt multiprodukt!