Te & Kosttilskud

TIMELESS TE - Green tea & Red clover 175 gr.

Multifunktionel grøn te. - Tidligere navn "D-Age" te.

Økologisk helsebrigende grøn te med genopbyggende urter som rødkløver, citrongræs og lakridsrod, som nærer og styrker huden. Indeholder foryngende phyto hormon fra Wild Yam. Styrker hudens naturlige og indre glød og mindsker forekomsten af ældningstegn.

Prøv også at lægge en tepose med TIMELESS Herbal Infusion i karbadet for ekstra forkælelse, eller påfør den afkølede te direkte på huden for at opnå en beroligende effekt.

Virker udrensende ved indtagelse af 1-2 kopper dagligt.

Velegnet til alle hudtyper.

Trækketid: 5-7 min.

Ingredienser: Green tea, lemon grass, mulberry leaves, red clover, cornflower, marigold, licorice root, lemon oil. 175 gr.

235,00 DKK

Levering:

Kosttilskud & te fra Amazing Space, som booster din huds glød indefra

Amazing Space er en intelligent hudplejeserie med såvel cosmeceutiske som nutriceutiske produkter. Det vil sige, at du i Amazing Space's produktserie såvel finder kosttilskud, som booster din hud indefra, som cremer og produkter, som plejer din hud udefra. Dette giver din hud langt bedre muligheder for at regenerere og bevare eller genvinde sin naturlige glød.

Prøv f.eks. den grønne te TIMELESS, verdens ældste skønhedsmiddel med anti-inflamatorisk effekt, som desuden bidrager til at mindske rynker og fine linjer, eller PURENESS te med urter som bukkehornsfrø, anis, lakridsrod og fennikel, som virker udrensende.

I denne produktkategori finder du også vitamintilskud med bl.a. vitamin A, B2, B3, selen og biotin, som medvirker til at holde huden glat og spændstig.

Bemærk også produktet OIL INFUSION, som er rigt på både antioxidanter og omega, og som både kan anvendes direkte på hudens samt indtages i f.eks. et glas vand eller en smoothie. Et sandt multiprodukt!