Te & Kosttilskud

Skin Nutrition - All in one vitaminer - 90 stk.

SKIN NUTRITION – ALL IN ONE, VITAMINS & MINERALS
Dette målrettede kurforløb styrker hudens indre balance. Kuren bygger på denne ene tablet, der indtages dagligt i 3 måneder eller året rundt – gerne i forbindelse med et måltid. Tabletten er bredspektret sammensat af aktive vitaminer, organisk bundne mineraler og vegetabilske ekstrakter der tilsammen har til formål at vedligeholde hudens tilstand og bindevæv.
Indhold: 90 tabletter

PLEJ DIT INDRE VELBEFINDENDE FOR ET SMUKT YDRE
Vores indre velbefindende er ofte et overset område, hvor de produkter vi tilfører vores hud, tillægges størst værdi. Men idéen om, at opdele kroppen på den måde er helt forkert. Kroppen er et stort system – alt hænger sammen, og hudens udstråling er derfor i høj grad baseret på vores indre velvære.
Vil du sikre dig, at du får en jævn og optimal mængde vitaminer og mineraler, er det en god idé med et vitamin- og mineraltilskud dagligt. Vælg de organiske typer for at få den bedste kvalitet og den største optagelse. Mangel på forskellige mikronæringsstoffer kan til gengæld være årsag til ubalance og hudproblemer.

Indhold:

- Vitamin A, B, C, D, E samt calcium, magnesium, jern, zink, kobber, mangan, selen, chrom, molydæn og jod
- Retinol og biotin vedligeholder hudens bindevæv/ elastiske fibre og riboflavin beskytter mod frie radikaler
- Økologisk ekstrakt fra guarana, ginsing, ingefær og gele royal
- Algerne chlorella og spirulina, som er kendte for deres udrensende effekt

Tip:

- Retinol (vitamin A) og biotin-enzymet er med til at fremme hudens elasticitet og spændstighed.
- Calcium, zink, jern og B-vitamin styrker dine negle og din almene sundhedstilstand. - Jernmangel kan oftest kureres med rigeligt spinat og andre grønne blade. Calcium findes i havregryn og grøntsager, zink i fx mandler, linser og bønner.
- Vidste du at uren hud forbedres med a-vitamin og zink, men forværres ofte af for mange mælkeprodukter, kakaosmør og stærke krydderier?

Det behøver ikke at være så svært! Mere energi og overskud i hverdagen opnås let og banalt med 6-8 timers regelmæssig søvn, fysisk bevægelse samt en daglig bredspektret vitaminpille :-)

200,00 DKK 395,00

Kosttilskud & te fra Amazing Space, som booster din huds glød indefra

Amazing Space er en intelligent hudplejeserie med såvel cosmeceutiske som nutriceutiske produkter. Det vil sige, at du i Amazing Space's produktserie såvel finder kosttilskud, som booster din hud indefra, som cremer og produkter, som plejer din hud udefra. Dette giver din hud langt bedre muligheder for at regenerere og bevare eller genvinde sin naturlige glød.

Prøv f.eks. den grønne te TIMELESS, verdens ældste skønhedsmiddel med anti-inflamatorisk effekt, som desuden bidrager til at mindske rynker og fine linjer, eller PURENESS te med urter som bukkehornsfrø, anis, lakridsrod og fennikel, som virker udrensende.

I denne produktkategori finder du også vitamintilskud med bl.a. vitamin A, B2, B3, selen og biotin, som medvirker til at holde huden glat og spændstig.

Bemærk også produktet OIL INFUSION, som er rigt på både antioxidanter og omega, og som både kan anvendes direkte på hudens samt indtages i f.eks. et glas vand eller en smoothie. Et sandt multiprodukt!