Te & Kosttilskud

Spirulina Shake – 200 gram.

SPIRULINA SHAKE med beauty spices Wheatgrass & Nordic herbs (200 g)

Den ultimative hud-delikatesse der virker inde- som udefra med udrensende hvedegræs, alger og urter. Urte-blanding til fedtet/ problemhud. Lavet på 100% naturlige ingredienser, rige på sunde plantenæringsstoffer også kendt for deres skønheds- fremmende og afbalancerende egenskaber.

Anbefales til: Fedtet og problem hud

Anvendelse: Mix 2 teske fulde (6 g) i juice, smoothie eller mandelmælk. Indtag kort efter tilberedning. Bør nydes dagligt eller som kur i en periode for udrensende effekt.

Beskrivelse: Den ultimative hud-delikatesse der virker inde- som udefra med udrensende hvedegræs, alger og urter. Lavet på 100% naturlige ingredienser rige på sunde plantenæringsstoffer også kendt for deres skønheds- fremmende og afbalancerende egenskaber.

Ingredienser: Brændenældepulver, knust marietidsel, pulveriserede grønne hvedegræsplanter (19%), stødt ingefær, pulveriserede spirulina alger (10%), pulveriserede grønne bygplanter.

Amazing Space Beauty Nutritions er en helt ny serie af suveræne kosttilskud, der gavner den indre skønhedspleje, og booster din energi. Produkterne består af organiske vitaminer, mineraler, omega-fedtsyrer, vegetabilske ekstrakter og urter, der giver smuk hud, glansfuldt hår, stærke negle, mere energi, bedre fordøjelse og en bedre søvn. De dækker det daglige behov for vitaminer og mineraler, styrker kroppen indefra, fylder kroppens depoter med energi og styrker immunforsvaret.

Den anbefalede dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

395,00 DKK

Kosttilskud & te fra Amazing Space, som booster din huds glød indefra

Amazing Space er en intelligent hudplejeserie med såvel cosmeceutiske som nutriceutiske produkter. Det vil sige, at du i Amazing Space's produktserie såvel finder kosttilskud, som booster din hud indefra, som cremer og produkter, som plejer din hud udefra. Dette giver din hud langt bedre muligheder for at regenerere og bevare eller genvinde sin naturlige glød.

Prøv f.eks. den grønne te TIMELESS, verdens ældste skønhedsmiddel med anti-inflamatorisk effekt, som desuden bidrager til at mindske rynker og fine linjer, eller PURENESS te med urter som bukkehornsfrø, anis, lakridsrod og fennikel, som virker udrensende.

I denne produktkategori finder du også vitamintilskud med bl.a. vitamin A, B2, B3, selen og biotin, som medvirker til at holde huden glat og spændstig.

Bemærk også produktet OIL INFUSION, som er rigt på både antioxidanter og omega, og som både kan anvendes direkte på hudens samt indtages i f.eks. et glas vand eller en smoothie. Et sandt multiprodukt!