Te & Kosttilskud

Collagen Shake – Amazing Space 200 gram.

COLLAGEN SHAKE med beauty spices pomegranate, vitamin C & silica (200 g)
 

Den ultimative hud-delikatesse der virker inde- som udefra med hydrolyseret collagen for anti-age effekt.

Anbefales til: Moden og tør hud

Anvendelse: Mix 2 teske fulde (6 g) i juice, smoothie eller mandelmælk. Indtag kort efter tilberedning. Bør nydes dagligt eller som kur i en periode for at nære huden indefra. Indhold pr. dagsdosis (6 g): 215 mg vitamin C –269 % af referenceindtag.

Beskrivelse: Den ultimative hud-delikatesse der virker inde-som udefra med hydrolyseret collagen for anti-age effekt. Kosttilskud af granatæbleekstrakt, collagen, kisel -samt vitamin C, som er kendt for at bidrage til dannelse af hudens collagen.

Hydrolyseret Bovine Collagen er den stærkeste og letteste optagelige kilde af collagen, kvaliteten er animalsk fra køer og fra type 1 collagen som bedst ligner vores egen aminosyre sammensætning.

Indeholdende 95% protein (på tørvægt), heraf 18 aminosyrer og heraf 8 af de 9 essentielle aminosyrer som skal have tilført / ikke danner selv. De vigtigste er er glycin, prolin og hydroxyprolin, som repræsenterer ca. 50% af det totale aminosyreindhold med funtionelle egenskaber, og som ikke kan findes tilsvarerende i andreprotein kilder.

Ingredienser: Collagen hydrolyzate (bovine), pomegranate (granatæble) extract (Punica granatum L.), natural orange aroma, vitamin C (L-ascorbic acid), silica (kisel) powder.

Amazing Space Beauty Nutritions er en helt ny serie af suveræne kosttilskud, der gavner den indre skønhedspleje, og booster din energi. Produkterne består af organiske vitaminer, mineraler, omega-fedtsyrer, vegetabilske ekstrakter og urter, der giver smuk hud, glansfuldt hår, stærke negle, mere energi, bedre fordøjelse og en bedre søvn. De dækker det daglige behov for vitaminer og mineraler, styrker kroppen indefra, fylder kroppens depoter med energi og styrker immunforsvaret.

Den anbefalede dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

395,00 DKK

Kosttilskud & te fra Amazing Space, som booster din huds glød indefra

Amazing Space er en intelligent hudplejeserie med såvel cosmeceutiske som nutriceutiske produkter. Det vil sige, at du i Amazing Space's produktserie såvel finder kosttilskud, som booster din hud indefra, som cremer og produkter, som plejer din hud udefra. Dette giver din hud langt bedre muligheder for at regenerere og bevare eller genvinde sin naturlige glød.

Prøv f.eks. den grønne te TIMELESS, verdens ældste skønhedsmiddel med anti-inflamatorisk effekt, som desuden bidrager til at mindske rynker og fine linjer, eller PURENESS te med urter som bukkehornsfrø, anis, lakridsrod og fennikel, som virker udrensende.

I denne produktkategori finder du også vitamintilskud med bl.a. vitamin A, B2, B3, selen og biotin, som medvirker til at holde huden glat og spændstig.

Bemærk også produktet OIL INFUSION, som er rigt på både antioxidanter og omega, og som både kan anvendes direkte på hudens samt indtages i f.eks. et glas vand eller en smoothie. Et sandt multiprodukt!