Te & Kosttilskud

Bio Active Beauty Nutrition – 90 stk.

Tabletten består af koncentrerede organisk bundne mineraler, aktive vitaminer samt vegetabilske ekstrakter der medvirker til vedligeholdelse af hudens tilstand og bindevæv.

Retinol (vitamin A) er et ekstremt aktivt stof, idet den har A-vitaminsyrens enorme effekt men uden bivirkninger. Retinol booster hudens kollagendannelse og styrker derved bindevævet. Samtidigt bedrer retinol problematisk hud med urenheder og tendens til akne, idet retinol virker regulerende på sebumproduktionen samt hæmmer udvikling af betændelsestilstande i huden.

Retinol gør samtidigt huden modstandsdygtig overfor uv-bestråling og oxidering fra frie radikaler. I Bio-Active anvendes både retinol og betacaroten som er forstadiet til vitamin A.

Biotin (B8) fremmer vækst af hud/hår/negle og rød vindrueskal indeholder resveratrol, der beskytter bindevævet.

Amazing Space Beauty Nutritions er en helt ny serie af suveræne kosttilskud, der gavner den indre skønhedspleje, og booster din energi. Produkterne består af organiske vitaminer, mineraler, omega-fedtsyrer, vegetabilske ekstrakter og urter, der giver smuk hud, glansfuldt hår, stærke negle, mere energi, bedre fordøjelse og en bedre søvn. De dækker det daglige behov for vitaminer og mineraler, styrker kroppen indefra, fylder kroppens depoter med energi og styrker immunforsvaret.

Du kan med fordel også købe Bio-Cleanse til at indtage om morgenen, samt Bio-Balance til at indtage om aftenen, så er du fuldt dækket ind på vitaminer og mineraler.

Indhold 90 stk. til 3 mdr. forbrug.

450,00 DKK

Kosttilskud & te fra Amazing Space, som booster din huds glød indefra

Amazing Space er en intelligent hudplejeserie med såvel cosmeceutiske som nutriceutiske produkter. Det vil sige, at du i Amazing Space's produktserie såvel finder kosttilskud, som booster din hud indefra, som cremer og produkter, som plejer din hud udefra. Dette giver din hud langt bedre muligheder for at regenerere og bevare eller genvinde sin naturlige glød.

Prøv f.eks. den grønne te TIMELESS, verdens ældste skønhedsmiddel med anti-inflamatorisk effekt, som desuden bidrager til at mindske rynker og fine linjer, eller PURENESS te med urter som bukkehornsfrø, anis, lakridsrod og fennikel, som virker udrensende.

I denne produktkategori finder du også vitamintilskud med bl.a. vitamin A, B2, B3, selen og biotin, som medvirker til at holde huden glat og spændstig.

Bemærk også produktet OIL INFUSION, som er rigt på både antioxidanter og omega, og som både kan anvendes direkte på hudens samt indtages i f.eks. et glas vand eller en smoothie. Et sandt multiprodukt!