Specialprodukter

NonTox - Wrinkle reducing kit

Denne detox behandling mod rynker og fine linjer indeholder både natmasker samt et pulver,som reducerer fine linjer, og som anvendes før dagcremen.

Natmasken:

Maske, som påføres nyrenset hud ved sengetid. I løbet af natten optager huden planteekstrakter samt koncentreret vitamin C fra masken, som igangsætter hudens celleproduktion og regenerering. Anvendes på alle hudtyper for at minimere rynker og fine linjer.

Masken anvendes i 2-8 timer - gerne hele natten.

Anvendes gerne hver 3. dag.


Pulver som reducerer fine linjer:

Dette pulver, som indeholder kollagen og planteøstrogen, påføres direkte på huden, hvor rynker og fine linjer ønskes reduceret. Pulveret duppes, eller presses forsigtigt på huden inden du påfører din dagcreme.

595,00 DKK

Ekstraordinær pleje til dehydreret hud, rynker, strækmærker samt mørke rander og hævelser i øjenomgivelserne.

I denne kategori finder du ekstra luksus til din hud, heriblandt udglattende serum, pleje til strækmærker og ar samt beroligende pads, som mindsker hævelser i øjenområdet. 

Ønsker du en udglattende og forfinende effekt på hudens porer,kan du med fordel prøve den fugtgivende serum, MOIST EXPLOSION, som indeholder ekstrakter fra bomuldsfrø, antioxidanter, sodium hyaluronate og hyaluronsyre, og som derfor effektivt giver nyt liv til tør, irriteret og dehydreret hud.

Ekstraordinær pleje til uensartet hud, strækmærker samt hud med pigmentpletter og ar, finder du i Bio Lightning, som indeholder Kojicsyre og dermed medvirker til at give en ensartet hudtone. Bio Lightning kan også anvendes til at lysne ar og strækmærker. 

Døjer du med hævelser i øjenområdet samt mørke områder under øjnene? Så kan du med fordel prøve de plejende Beauty Pads med fugtgivende og beroligende planteekstrakter. 

Beauty Pads modvirker både hævelser og mørke områder under øjnene, og de kan opbevares i køleskabet for en ekstra effektiv behandling af hævelser.