Specialprodukter

Healing Mint Balm til læber og negle 15ml

Pleje til læber, neglebånd og rifter.

Blødgørende læbebalsam og/eller neglebåndscreme. Kan også bruges med en helende effekt på sår og rifter. 

Anbefales til alle. Multiplejende balsam. Anvendes efter behov og når som helst. 

Produktet heler, regenererer og virker blødgørende. Frisk duft af mynte.

Indeholder derudover aktive ingredienser som incaomega, kæmpenatlys- og kokosolie, honning og mangosmør.

165,00 DKK

Ekstraordinær pleje til dehydreret hud, rynker, strækmærker samt mørke rander og hævelser i øjenomgivelserne.

I denne kategori finder du ekstra luksus til din hud, heriblandt udglattende serum, pleje til strækmærker og ar samt beroligende pads, som mindsker hævelser i øjenområdet. 

Ønsker du en udglattende og forfinende effekt på hudens porer,kan du med fordel prøve den fugtgivende serum, MOIST EXPLOSION, som indeholder ekstrakter fra bomuldsfrø, antioxidanter, sodium hyaluronate og hyaluronsyre, og som derfor effektivt giver nyt liv til tør, irriteret og dehydreret hud.

Ekstraordinær pleje til uensartet hud, strækmærker samt hud med pigmentpletter og ar, finder du i Bio Lightning, som indeholder Kojicsyre og dermed medvirker til at give en ensartet hudtone. Bio Lightning kan også anvendes til at lysne ar og strækmærker. 

Døjer du med hævelser i øjenområdet samt mørke områder under øjnene? Så kan du med fordel prøve de plejende Beauty Pads med fugtgivende og beroligende planteekstrakter. 

Beauty Pads modvirker både hævelser og mørke områder under øjnene, og de kan opbevares i køleskabet for en ekstra effektiv behandling af hævelser.