Specialprodukter

Eye repair 15ml

Øjencreme med sesam og agurk, som modvirker mørke rander under øjnene

Plejende øjencreme. Anbefales til alle hudtyper.

Anvendes i et tyndt lag efter afrensning.

Cremen har en let konsistens og indeholder aktive ingredienser som hyaluronsyre og papainenzymer, der virker udglattende på huden.

Produktet modvirker mørke rander under øjnene, da cremen stimulerer mikrocirkulationen ved hjælpe fra sesam og mulberry og virker kølende med ekstrakt fra agurk samt kamille.

265,00 DKK

Ekstraordinær pleje til dehydreret hud, rynker, strækmærker samt mørke rander og hævelser i øjenomgivelserne.

I denne kategori finder du ekstra luksus til din hud, heriblandt udglattende serum, pleje til strækmærker og ar samt beroligende pads, som mindsker hævelser i øjenområdet. 

Ønsker du en udglattende og forfinende effekt på hudens porer,kan du med fordel prøve den fugtgivende serum, MOIST EXPLOSION, som indeholder ekstrakter fra bomuldsfrø, antioxidanter, sodium hyaluronate og hyaluronsyre, og som derfor effektivt giver nyt liv til tør, irriteret og dehydreret hud.

Ekstraordinær pleje til uensartet hud, strækmærker samt hud med pigmentpletter og ar, finder du i Bio Lightning, som indeholder Kojicsyre og dermed medvirker til at give en ensartet hudtone. Bio Lightning kan også anvendes til at lysne ar og strækmærker. 

Døjer du med hævelser i øjenområdet samt mørke områder under øjnene? Så kan du med fordel prøve de plejende Beauty Pads med fugtgivende og beroligende planteekstrakter. 

Beauty Pads modvirker både hævelser og mørke områder under øjnene, og de kan opbevares i køleskabet for en ekstra effektiv behandling af hævelser.