Specialprodukter

Eco Rubber Balls

Eco Rubber-balls er økologiske gummi massagebolde. Boldene bruges til at forløse de dybde muskelspændinger i ansigtet. Boldene virker dybt, og giver et ’her og nu’ afslappet udtryk i ansigtet. De er tilpasset i tre forskellige størrelser.

 

Man kan også bestille behandling hos os, hvor vi benytter boldene, se mere her:

Fuld workout for alle dine ansigts muskler

"Amazing Face Workout" er meget mere end blot en ansigtsbehandling, det er en fuld workout for alle dine ansigts muskler.
Som alle gode workouts begynder behandlingen med en opvarmning, hvor man aktivt stimulerer ansigt, hals og décolleté med nappe, ælte og klappe tag. Efter dette er huden opvarmet, og klar til at træne med bolde. Dette bliver udført med de nye ’Eco rubber-balls’.

Træningen forsætter med ’lift massage’ af ansigtets mimiske muskulatur, med vores signatur Face Sculpting Therapy (FST). En bindevævsmassage af de 97 ansigtsmuskler, som opstrammer huden og mindsker de mimiske linjer. Resultatet er en fantastisk glød.

Nu har ansigtet gennemgået en effektiv styrketræning, og din behandling afsluttes med kølende strygninger fra magiske Gua Sha  sten. Gua Sha er en behandlingstradition fra Østen, som er mange hundrede år gammel. Ved hjælp af et specielt formet ”skrabe-redskab” fremmes cirkulation og gennemstrømning i bindevævet, så huden opnår en smuk og naturlig glød. Ved Gua Sha-massage elimineres spændinger, ophobet væske samt affaldsstoffer. Resultatet er smuk glød, løftede ansigtstræk og et sundt bindevæv. Du kan også købe en sten med hjem.

Boldene kan også bruges derhjemme til at opretholde ens workout. Med behandlingen følger vejledning omkring brug af ’Eco rubber-balls’. Ligesom med træning af kroppen, så skal det vedligeholdes for at opnå endnu bedre resultater af behandlingen. 750.-

(Køb af boldene i forbindelse med behandlingen 149,- (Normalpris 180,-)

180,00 DKK

Ekstraordinær pleje til dehydreret hud, rynker, strækmærker samt mørke rander og hævelser i øjenomgivelserne.

I denne kategori finder du ekstra luksus til din hud, heriblandt udglattende serum, pleje til strækmærker og ar samt beroligende pads, som mindsker hævelser i øjenområdet. 

Ønsker du en udglattende og forfinende effekt på hudens porer,kan du med fordel prøve den fugtgivende serum, MOIST EXPLOSION, som indeholder ekstrakter fra bomuldsfrø, antioxidanter, sodium hyaluronate og hyaluronsyre, og som derfor effektivt giver nyt liv til tør, irriteret og dehydreret hud.

Ekstraordinær pleje til uensartet hud, strækmærker samt hud med pigmentpletter og ar, finder du i Bio Lightning, som indeholder Kojicsyre og dermed medvirker til at give en ensartet hudtone. Bio Lightning kan også anvendes til at lysne ar og strækmærker. 

Døjer du med hævelser i øjenområdet samt mørke områder under øjnene? Så kan du med fordel prøve de plejende Beauty Pads med fugtgivende og beroligende planteekstrakter. 

Beauty Pads modvirker både hævelser og mørke områder under øjnene, og de kan opbevares i køleskabet for en ekstra effektiv behandling af hævelser.