Specialprodukter

Botanical Beauty Pads - for eyes & lips 20stk

Behandling af hævelse og mørke områder under øjnene

Beskrivelse:

Plejende pads med plante ekstrakter, som også indeholder essentielle fedtsyrer og virker fugtgivende og beroligende på huden. Modvirker hævelse og mørke områder under øjnene. 

Opbevar kassen i køleskabet for at opnå ekstra effektiv behandling af hævelser. 

Indeholder også kamille, brune alger, hestekastanje og ginkgo biloba. 

Anbefalet brug: 1-2 gange om ugen. Anvendes på nyrenset hud.

Lad virke i 20 min. 

350,00 DKK

Ekstraordinær pleje til dehydreret hud, rynker, strækmærker samt mørke rander og hævelser i øjenomgivelserne.

I denne kategori finder du ekstra luksus til din hud, heriblandt udglattende serum, pleje til strækmærker og ar samt beroligende pads, som mindsker hævelser i øjenområdet. 

Ønsker du en udglattende og forfinende effekt på hudens porer,kan du med fordel prøve den fugtgivende serum, MOIST EXPLOSION, som indeholder ekstrakter fra bomuldsfrø, antioxidanter, sodium hyaluronate og hyaluronsyre, og som derfor effektivt giver nyt liv til tør, irriteret og dehydreret hud.

Ekstraordinær pleje til uensartet hud, strækmærker samt hud med pigmentpletter og ar, finder du i Bio Lightning, som indeholder Kojicsyre og dermed medvirker til at give en ensartet hudtone. Bio Lightning kan også anvendes til at lysne ar og strækmærker. 

Døjer du med hævelser i øjenområdet samt mørke områder under øjnene? Så kan du med fordel prøve de plejende Beauty Pads med fugtgivende og beroligende planteekstrakter. 

Beauty Pads modvirker både hævelser og mørke områder under øjnene, og de kan opbevares i køleskabet for en ekstra effektiv behandling af hævelser.