Specialprodukter

Body Gua Sha - Angel Wing

Massagesten formet som en vinge for den ultimative massage effekt. Brug den i forbindelse med ritualer i den daglige eller ugentlige kropspleje.

Denne smukke store rosa quartz krystal til kroppen ligger perfekt i hånden. God til dybdegående massage på kroppen. Brug den evt. sammen med Spirulina Detox Wrap, der samtidig fjerner væske og affaldsstoffer fra kroppen. Eller Detox anti-cellulite Oil, der virker udrensende og afgiftende, olien virker derudover antiseptisk og har en drænende effekt ved ophobning af væske og affaldsstoffer.

Lav dette ritual et par gange om ugen eller brug den dagligt sammen med din bodycreme.

Den er ca. 14 cm. På billedet har den takker, det har den ikke i virkeligheden.

Gua Sha er en behandlingstradition fra Østen, som er mange hundrede år gammel. Ved hjælp af et specielt formet ”skrabe-redskab” fremmes cirkulation og gennemstrømning i bindevævet, så huden opnår en smuk og naturlig glød. Ved Gua Sha-massage elimineres spændinger, ophobet væske samt affaldsstoffer.

385,00 DKK

Ekstraordinær pleje til dehydreret hud, rynker, strækmærker samt mørke rander og hævelser i øjenomgivelserne.

I denne kategori finder du ekstra luksus til din hud, heriblandt udglattende serum, pleje til strækmærker og ar samt beroligende pads, som mindsker hævelser i øjenområdet. 

Ønsker du en udglattende og forfinende effekt på hudens porer,kan du med fordel prøve den fugtgivende serum, MOIST EXPLOSION, som indeholder ekstrakter fra bomuldsfrø, antioxidanter, sodium hyaluronate og hyaluronsyre, og som derfor effektivt giver nyt liv til tør, irriteret og dehydreret hud.

Ekstraordinær pleje til uensartet hud, strækmærker samt hud med pigmentpletter og ar, finder du i Bio Lightning, som indeholder Kojicsyre og dermed medvirker til at give en ensartet hudtone. Bio Lightning kan også anvendes til at lysne ar og strækmærker. 

Døjer du med hævelser i øjenområdet samt mørke områder under øjnene? Så kan du med fordel prøve de plejende Beauty Pads med fugtgivende og beroligende planteekstrakter. 

Beauty Pads modvirker både hævelser og mørke områder under øjnene, og de kan opbevares i køleskabet for en ekstra effektiv behandling af hævelser.