Specialprodukter

Bio Cell Facewrap 5stk

Ansigtsmaske, som mindsker rødme og/eller akne

Innovativ ansigtsmaske med aktive ingredienser, som udglatter huden, mindsker rødme og farvekorrigerer pigmentpletter.

Ansigtsmaskens konsistens er unik og minder om naturligt hudvæv, idet den er fremstillet af plantestamceller. Aktive ingredienser fra lakridsrod samt ellagicsyre fra granatæble giver huden en ensartet og smuk teint.

Lakridsrod afhjælper også inflammation, betændelse og akne.

Pakken indeholder 5 breve med BIO-CELL Face Wrap.

Anbefalet brug: Hver 30. dag.

 

475,00 DKK

Ekstraordinær pleje til dehydreret hud, rynker, strækmærker samt mørke rander og hævelser i øjenomgivelserne.

I denne kategori finder du ekstra luksus til din hud, heriblandt udglattende serum, pleje til strækmærker og ar samt beroligende pads, som mindsker hævelser i øjenområdet. 

Ønsker du en udglattende og forfinende effekt på hudens porer,kan du med fordel prøve den fugtgivende serum, MOIST EXPLOSION, som indeholder ekstrakter fra bomuldsfrø, antioxidanter, sodium hyaluronate og hyaluronsyre, og som derfor effektivt giver nyt liv til tør, irriteret og dehydreret hud.

Ekstraordinær pleje til uensartet hud, strækmærker samt hud med pigmentpletter og ar, finder du i Bio Lightning, som indeholder Kojicsyre og dermed medvirker til at give en ensartet hudtone. Bio Lightning kan også anvendes til at lysne ar og strækmærker. 

Døjer du med hævelser i øjenområdet samt mørke områder under øjnene? Så kan du med fordel prøve de plejende Beauty Pads med fugtgivende og beroligende planteekstrakter. 

Beauty Pads modvirker både hævelser og mørke områder under øjnene, og de kan opbevares i køleskabet for en ekstra effektiv behandling af hævelser.