Specialprodukter

PRO:LAB – BIO-CELL FACE WRAP – STEM CELL + VITAMIN C (5 PCS)

Bio-Cell Face Wrap er en innovativ ansigtsmaske fremstillet ved plantestamceller og har en unik konsistens, som var den af naturligt hudvæv. Bio-aktive plantestamceller fra lakridsrod og ellagicsyre fra granatæble mindsker hyperpigmentering, fugter og udglatter huden.

Bisabolol samt koncentreret vitamin C hæmmer tyrosinase-enzymet og korrigerer pigmentpletter samt rødmende hud ved at ensarte hudens teint smukt. Masken fugter på et maksimalt niveau ved at binde fugt op til 100 gange sin egen tørvægt.

Opnå et effektivt resultat af en gennemfugtet hud og en smuk samt forfrisket glød. Ved kontinuerlig brug forebygges hyperpigmentering og pigmentkoks.

Anbefales hver 15-30 dg. eller efter behov. Fjern de to yderste papirlag og placer Bio-Cell Face Wrap som en sheet-maske af ”englehud” – på ansigtet i 15-20 min.

NØGLEINGREDIENSER

  • Ellagic Acid – Klarer og ensarter huden teint.
  • Dipotassium Glycyrrhizate – Reducerer rødme og irritation.
  • Hyaluronic Acid – Fylder huden op med fugt.
  • Bisabolol – Lindrer og beroliger sart og reaktiv hud.

INGREDIENSLISTE
Water,* Propylene Glycolfilm,* Xanthan Gum, *Ellagic Acid, *Dipotassium Glycyrrhizate, *Tocopherol, *Bisabolol, Hyaluronic Acid,*Diazolidinyl Urea.

* Naturlig ingrediens

 

550,00 DKK

Ekstraordinær pleje til dehydreret hud, rynker, strækmærker samt mørke rander og hævelser i øjenomgivelserne.

I denne kategori finder du ekstra luksus til din hud, heriblandt udglattende serum, pleje til strækmærker og ar samt beroligende pads, som mindsker hævelser i øjenområdet. 

Ønsker du en udglattende og forfinende effekt på hudens porer,kan du med fordel prøve den fugtgivende serum, MOIST EXPLOSION, som indeholder ekstrakter fra bomuldsfrø, antioxidanter, sodium hyaluronate og hyaluronsyre, og som derfor effektivt giver nyt liv til tør, irriteret og dehydreret hud.

Ekstraordinær pleje til uensartet hud, strækmærker samt hud med pigmentpletter og ar, finder du i Bio Lightning, som indeholder Kojicsyre og dermed medvirker til at give en ensartet hudtone. Bio Lightning kan også anvendes til at lysne ar og strækmærker. 

Døjer du med hævelser i øjenområdet samt mørke områder under øjnene? Så kan du med fordel prøve de plejende Beauty Pads med fugtgivende og beroligende planteekstrakter. 

Beauty Pads modvirker både hævelser og mørke områder under øjnene, og de kan opbevares i køleskabet for en ekstra effektiv behandling af hævelser.