Serum

Skin Lemonade 200 ml.

Multiprodukt, som både kan påføres huden og indtages som kosttilskud

Økologisk kosttilskud, som styrker og hydrerer din hud indefra. Indeholder lavendelblomstervand, lakridsrod og aloe vera juice, som fugter og nærer huden. Skin Lemonade giver dig fugt og glød indefra, samtidig med antioxidanter, vitaminer, mineraler og bedre fordøjelse - og så smager den godt.

Dette kosttilskud indeholder også calcium, sodium, jern, folinsyre samt vitaminerne A, B, C og E.

Prøv også at påføre Skin Lemonade direkte på huden som en forfriskende og beroligende tonic.

Kan anvendes uanset hudtype, også til sart hud.

Kan tages med et glas koldt vand, juice eller i en smoothie - eller som shot.

Daglig indtagelse: 10 ml.

Ingrediensliste:

Aloe Vera-juice, hindbær, lakridsrod, lavendel blomstervand.

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Glycerin, Glycyrrhiza Glabra Root Extract , Rubus Idaeus (Rasberry) aroma, Citric Acid, Ascorbic Acid, Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lavendula Angustifolia Flower Oil.

290,00 DKK

Økologisk serum fra Amazing Space

Under dag/natcreme kan du med fordel anvende en serum for at give huden ekstra fugt, pleje og næring. Amazing Space tilbyder et bredt udvalg, som hver især er udviklet med henblik på specifikke hudtyper. 

En serum kan f.eks. bidrage til at genopbygge hudens fibre og have en reparerende og forfinende effekt ved skader, ar og rynker. Disse egenskaber finder du hos Formula A Serum fra Amazing Space - en serum, som også virker opstrammende og fugtgivende. 

Formula B Serum virker fugtgivende, beroligende og afbalancerende, og den egner sig derfor specielt godt til tør og sart hud samt til hud, som er udsat for stress. 

OXYGEN ELIXIR serum giver ny energi og glød til tør, træt og trist hud - den er med andre ord en sand delikatesse og energibombe for huden. Denne serum er udviklet specielt med henblik på anti-age effekt, og den indeholder bl.a. hvid te og olivenekstrakt samt antioxidanten, Q10, som transporterer ilt ud til cellerne. 

Serum anvendes ofte både om morgenen før dagcremen og aftenen under natcremen, men det afhænger af den enkelte serums karakter. Se den enkelte serums produktbeskrivelse eller emballage for at finde den rette serum til netop din hud.