Serum

Oxygen Elixir O2 face, eye, neck serum 30stk

Serum med antioxidanter til tør og trist hud

Økologisk serum med anti-age effekt, som giver huden en frisk glød. Denne serum indeholder hvid te og olivenekstrakt samt antioxidanten, Q10, som transporterer ilt ud til cellerne - OXYGEN ELIXIR serum er dermed en sand energibombe for huden!

OXYGEN ELIXIR serum anvendes både i ansigtet, i øjenområdet samt på halsen.

Særdeles velegnet til tør, træt og trist samt moden hud.

Kan anvendes hver dag, eller som en kur i 30 dage.

Anvendes under fugtighedscreme.

Pakken indeholder 30 kapsler.

475,00 DKK

Økologisk serum fra Amazing Space

Under dag/natcreme kan du med fordel anvende en serum for at give huden ekstra fugt, pleje og næring. Amazing Space tilbyder et bredt udvalg, som hver især er udviklet med henblik på specifikke hudtyper. 

En serum kan f.eks. bidrage til at genopbygge hudens fibre og have en reparerende og forfinende effekt ved skader, ar og rynker. Disse egenskaber finder du hos Formula A Serum fra Amazing Space - en serum, som også virker opstrammende og fugtgivende. 

Formula B Serum virker fugtgivende, beroligende og afbalancerende, og den egner sig derfor specielt godt til tør og sart hud samt til hud, som er udsat for stress. 

OXYGEN ELIXIR serum giver ny energi og glød til tør, træt og trist hud - den er med andre ord en sand delikatesse og energibombe for huden. Denne serum er udviklet specielt med henblik på anti-age effekt, og den indeholder bl.a. hvid te og olivenekstrakt samt antioxidanten, Q10, som transporterer ilt ud til cellerne. 

Serum anvendes ofte både om morgenen før dagcremen og aftenen under natcremen, men det afhænger af den enkelte serums karakter. Se den enkelte serums produktbeskrivelse eller emballage for at finde den rette serum til netop din hud.