Serum

Formula B Serum 35ml

Super fugtplejende serum, der virker reparerende, blødgørende og beroligende på huden. Den har en fin og silkeagtig konsistens. Produktet har en antiinflammatorisk effekt og afbalancerer den sarte hud. Anti-age plejende virkning og har en bedrende effekt på acne og problematisk hud.

Anvendes morgen og aften efter afrensning, og under dag- og natcreme.

Tillader huden at ånde og hjælper med at udskille affaldsstoffer og optage ilt om natten under hvile.

Indeholder aktive ingredienser som vitamin B3, kamille, hyaluronsyre og aloe vera.

525,00 DKK

Økologisk serum fra Amazing Space

Under dag/natcreme kan du med fordel anvende en serum for at give huden ekstra fugt, pleje og næring. Amazing Space tilbyder et bredt udvalg, som hver især er udviklet med henblik på specifikke hudtyper. 

En serum kan f.eks. bidrage til at genopbygge hudens fibre og have en reparerende og forfinende effekt ved skader, ar og rynker. Disse egenskaber finder du hos Formula A Serum fra Amazing Space - en serum, som også virker opstrammende og fugtgivende. 

Formula B Serum virker fugtgivende, beroligende og afbalancerende, og den egner sig derfor specielt godt til tør og sart hud samt til hud, som er udsat for stress. 

OXYGEN ELIXIR serum giver ny energi og glød til tør, træt og trist hud - den er med andre ord en sand delikatesse og energibombe for huden. Denne serum er udviklet specielt med henblik på anti-age effekt, og den indeholder bl.a. hvid te og olivenekstrakt samt antioxidanten, Q10, som transporterer ilt ud til cellerne. 

Serum anvendes ofte både om morgenen før dagcremen og aftenen under natcremen, men det afhænger af den enkelte serums karakter. Se den enkelte serums produktbeskrivelse eller emballage for at finde den rette serum til netop din hud.