Serum

PRO:LAB – TEA TREE CLEANSE – 70% ALCOHOL (30ML)

Tea Tree Sanitizer er et rensemiddel med antibakterielle egenskaber. Multidesinfektionen fra naturlig alkohol kombineret med æteriske olier fra tetræ og eucalyptus renser effektivt.

Indeholder naturlig antiseptisk tetræ, eukalyptus og 70% alkohol. Skøn aroma kombineret med effektiv disinfektion.

Rensemidlet anvendes til hænderne samt til alle overflader og dine hudpleje-remedier, såsom Gua Sha, Skin roller etc. Produktet påføres tørre håndflader og/eller redskaber og fordeles i et jævnt lag. Lad produktet fordampe. Anvendes efter behov. Anbefales til gentagen brug.

NØGLEINGREDIENSER

  • 70% alcohol – multidesinfektion.
  • Aloe barbadensis leaf juice powder – heler, blødgører og fugtplejer.
  • Tea tree – naturlig antiseptisk essentiel olie.
  • Eucalyptus – naturlig antiseptisk essentiel olie.

INGREDIENSLISTE

Alcohol Denat., Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Water (Aqua), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Maltodextrin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder

135,00 DKK

Økologisk serum fra Amazing Space

Under dag/natcreme kan du med fordel anvende en serum for at give huden ekstra fugt, pleje og næring. Amazing Space tilbyder et bredt udvalg, som hver især er udviklet med henblik på specifikke hudtyper. 

En serum kan f.eks. bidrage til at genopbygge hudens fibre og have en reparerende og forfinende effekt ved skader, ar og rynker. Disse egenskaber finder du hos Formula A Serum fra Amazing Space - en serum, som også virker opstrammende og fugtgivende. 

Formula B Serum virker fugtgivende, beroligende og afbalancerende, og den egner sig derfor specielt godt til tør og sart hud samt til hud, som er udsat for stress. 

OXYGEN ELIXIR serum giver ny energi og glød til tør, træt og trist hud - den er med andre ord en sand delikatesse og energibombe for huden. Denne serum er udviklet specielt med henblik på anti-age effekt, og den indeholder bl.a. hvid te og olivenekstrakt samt antioxidanten, Q10, som transporterer ilt ud til cellerne. 

Serum anvendes ofte både om morgenen før dagcremen og aftenen under natcremen, men det afhænger af den enkelte serums karakter. Se den enkelte serums produktbeskrivelse eller emballage for at finde den rette serum til netop din hud.