Serum

PRO:LAB – PRO:LASH SERUM – GROWTH ACTIVATOR (5ML)

Et styrkende og vækstfremmende lash serum til øjenvipper og øjenbryn – rig på 7 patenterede vækststimulerende peptider, biotin, aminosyrer og nærende hyaluronsyre.
Fremmer vækst af hudceller og hårsække – og øger derved længden af øjenvipperne på bare 30 dage. Styrker og plejer hårstråene med proteiner og smørende hyaluronsyre.

Peptiderne kombineret med biotinenzymet fremmer vækst af hudceller og hårsække og aktiverer derved væksten af øjenvipper og bryn på bare 30 dage.

En eller to gange om dagen påføres et tyndt lag serum på rene, tørre øjenvipper (i hudniveau) samt evt. på øjenbrynene.
Lad serummet tørre helt, inden du fortsætter med din daglige hudpleje/makeup-rutine. Resultatet skal jævnligt vedligeholdes for vedvarende effekt.

Du opnår smukke forlængede, styrkede og velplejede øjenvipper- samt øjenbryn.

NØGLEINGREDIENSER

  • Decapeptide-10, oligopeptide-54, decapeptide-18, acetyl decapeptide-3, oligopeptide-42, oligopeptide-74, nonapeptide-22 – styrker væksten i hårfoliken og forlænger selve vækstfasen af hårstrået.
  • Sodium hyaluronate – smører hårstrået og lindrer sensitiv hud tæt ved slimhinden.
  • Arginine – styrkende og genopbyggende aminosyrer.
  • Biotin – hårvækstfremmende enzym.

INGREDIENSLISTE
Water (Aqua), Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerin, Arginine, Glycine Soja (Soybean) Oil, Disodium Edta, Hydrogenated Lecithin, Decapeptide-10, Oligopeptide-54, Decapeptide-18, Acetyl Decapeptide-3, Oligopeptide-42, Oligopeptide-74, Nonapeptide-22, Sodium Oleate, Biotin, Citric Acid.

 

495,00 DKK

Økologisk serum fra Amazing Space

Under dag/natcreme kan du med fordel anvende en serum for at give huden ekstra fugt, pleje og næring. Amazing Space tilbyder et bredt udvalg, som hver især er udviklet med henblik på specifikke hudtyper. 

En serum kan f.eks. bidrage til at genopbygge hudens fibre og have en reparerende og forfinende effekt ved skader, ar og rynker. Disse egenskaber finder du hos Formula A Serum fra Amazing Space - en serum, som også virker opstrammende og fugtgivende. 

Formula B Serum virker fugtgivende, beroligende og afbalancerende, og den egner sig derfor specielt godt til tør og sart hud samt til hud, som er udsat for stress. 

OXYGEN ELIXIR serum giver ny energi og glød til tør, træt og trist hud - den er med andre ord en sand delikatesse og energibombe for huden. Denne serum er udviklet specielt med henblik på anti-age effekt, og den indeholder bl.a. hvid te og olivenekstrakt samt antioxidanten, Q10, som transporterer ilt ud til cellerne. 

Serum anvendes ofte både om morgenen før dagcremen og aftenen under natcremen, men det afhænger af den enkelte serums karakter. Se den enkelte serums produktbeskrivelse eller emballage for at finde den rette serum til netop din hud.