Serum

Precious Diamond Drops – Liquid facial serum 50 ml.

Styrkende eksklusiv serum med lysreflektion fra diamant partikler. Bemærk at den indeholder 50 ml. De fleste andre serum, indeholder normalt kun 30 ml.

Serum med lysreflekterende diamantpartikler, der fikserer og forskønner hudens overflade, mens huden bades i flydende og udglattende fugtekstrakt af hydrolyseret sodium hyaluronate og aloevera juice. Rig men let optagelig tekstur af opstrammende aminosyrer og beskyttende oligo elementer fra pink havalge. Anvendes på både ansigt, øjne, hals og decolte under både dag og natcreme, morgen og aften.

Indhold: 50 ml.

Ingrediensliste:
Hexapeptider virker som en naturlig vækstfaktor, der booster collagen dannelsen og fugt booster samt udglatter hudens overflade.
 
Antiage-plejende og beskyttende gluthation-antioxidant forebygger nedbrydning og beskytter imod oxidativ stress.
 
Pink Rosé Alge med oligo elementer fra havet bevirker en ”plummer-agtig” og magisk udglattende effekt på hudens overflade. Den pink dybhavsplante bliver kaldt havets hjerte da den består af 40.000 gange højere mineralsk koncentration end rent hav vand (Jania Rubens)
 
Ingredienser: Water (Aqua), Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Propanediol, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Hexapeptide-11, Acacia Senegal Gum, Hydrolyzed Rhizobian Gum, Potassium Sorbate, Glycerin, Jania Rubens Extract, Cananga Odorata Flower Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Diamond Powder
 
99% Natural 20% Organic
 

Precious by Amazing Space er en luksuriøs hudplejeserie skabt af essenser fra krystaller, perler og ædelsten udviklet af Laura Bonné. Serien er baseret på unikke formularer med multiplejende og cellebeskyttende elementer fra krystaller og ædelsten, der skaber en smuk, vitaliserende og illuminerende effekt på hud og læber. Essenserne anvendes i både renseprodukter, cremer, serums, masker, peelinger og behandlinger.

”Det er nærmest en magisk velsignelse inden for udvikling af kosmetiske produkter at kunne tilsætte krystaller fulde af vibrerende energi og illuminerende skønhed som indholdsstoffer i eksklusive produkt-formularer. Resultatet er en serie af plejeprodukter i en ny kategori, som befinder sig mellem hudpleje og makeup – en unik måde at anvende elementer fra naturens skattekammer på. Perler, diamanter, krystaller og ædelsten har i årtusinder været brugt til både smykker og spirituelle ritualer. I denne serie anvendes de med et helt nyt formål, for at udnytte de hudplejende egenskaber”.

750,00 DKK

Økologisk serum fra Amazing Space

Under dag/natcreme kan du med fordel anvende en serum for at give huden ekstra fugt, pleje og næring. Amazing Space tilbyder et bredt udvalg, som hver især er udviklet med henblik på specifikke hudtyper. 

En serum kan f.eks. bidrage til at genopbygge hudens fibre og have en reparerende og forfinende effekt ved skader, ar og rynker. Disse egenskaber finder du hos Formula A Serum fra Amazing Space - en serum, som også virker opstrammende og fugtgivende. 

Formula B Serum virker fugtgivende, beroligende og afbalancerende, og den egner sig derfor specielt godt til tør og sart hud samt til hud, som er udsat for stress. 

OXYGEN ELIXIR serum giver ny energi og glød til tør, træt og trist hud - den er med andre ord en sand delikatesse og energibombe for huden. Denne serum er udviklet specielt med henblik på anti-age effekt, og den indeholder bl.a. hvid te og olivenekstrakt samt antioxidanten, Q10, som transporterer ilt ud til cellerne. 

Serum anvendes ofte både om morgenen før dagcremen og aftenen under natcremen, men det afhænger af den enkelte serums karakter. Se den enkelte serums produktbeskrivelse eller emballage for at finde den rette serum til netop din hud.