Body polish buffer - Tørbørste til kroppen

Tørbørsten til kroppen, er fremstillet i økologisk certificeret træ og har naturlige børste fibre. Børsten fjerner effektivt de døde hudceller, giver fornyet teint og glød til huden, ved at stimulere cirkulationen samt bedrer cellulite og ødemer ved at fremme lymfekredsløbet.

Børsten anvendes på hele kroppen i lange strygninger i hjertets retning. Start ved dine fødder, underben og fortsæt opad på hele kroppen. Børsten kan med fordel bruges med ekstra fokus på områder med tendens til ophobet cellulite, ødemer eller affaldsstoffer. Herefter kan du påføre Detox & anti-cellulite body Oil eller Spirulina Perfect silhouette gel, hvis du ønsker den optimale effekt af din tørbørstning.

225,00 DKK

Økologisk body scrub & peeling fra Amazing Space

Her finder du Amazing Space's udvalg af scrub og peeling til kroppen, som er udviklet af spaindehaveren på Hotel d'Angleterre, Laura Bonné.

Laura Bonné anbefaler, at du bruger en body scrub i badet én gang om ugen, fordi det 1) får huden til at udskiller affaldsstoffer og 2) sætter gang i blodcirkulationen.

En anden vigtig effekt er, at scrub og peeling renser huden for døde hudceller, hvilket er en katalysator for hudens regenererende proces.

Omega 3, 6, 7, og 9 i form af det fugtgivende planteekstrakt, INCA OMEGA, bidrager til at bevare hudens fugtbalance i størstedelen af Amazing Space's produkter.