Black Clarity - Charcoal body scrub 250ml

Dybderensende, exfolierende og plejende body scrub, der indeholder blødgørende og lindrende mineraler som ”polerer” de døde hudceller bort og stimulerer huden ved at fremme cellefornyelsen.

Dybderensende kul absorberer urenheder samt forfiner porerne og er kendt for sin afgiftende effekt.

Anvendes 1-2 gange om ugen eller efter behov. Påføres og masseres ind i huden i små cirkulære bevægelser.

Hav endelig din body scrub stående i din bruseniche, så husker man lettere at bruge sin body scrub.

Lad evt. produktet virke i et par minutter for ekstra plejende effekt, og skyl den derefter af i badet, forkæl evt. din hud med en god body lotion efterfølgende, eller AGELESS BODY, Firming leave-on mask, også fra Amazing Space.

Passer til alle hudtyper

375,00 DKK

Økologisk body scrub & peeling fra Amazing Space

Her finder du Amazing Space's udvalg af scrub og peeling til kroppen, som er udviklet af spaindehaveren på Hotel d'Angleterre, Laura Bonné.

Laura Bonné anbefaler, at du bruger en body scrub i badet én gang om ugen, fordi det 1) får huden til at udskiller affaldsstoffer og 2) sætter gang i blodcirkulationen.

En anden vigtig effekt er, at scrub og peeling renser huden for døde hudceller, hvilket er en katalysator for hudens regenererende proces.

Omega 3, 6, 7, og 9 i form af det fugtgivende planteekstrakt, INCA OMEGA, bidrager til at bevare hudens fugtbalance i størstedelen af Amazing Space's produkter.