Rens & Tonic

Precious Crystal Water – 3 in 1 facial cleanser 200 ml.

Her er en rens til dig, der vil have det så nemt som muligt. Her får du nemlig både øjenmakeupfjerner, rens og tonic/mist i ét og samme produkt. Også perfekt til rejser og sport som et alt i et produkt. Skøn og effektiv.

Micellar Water ligner vand, men føles anderledes. Den består nemlig af en slags små rensesvampe: Dobbeltagenter, der både tiltrækker fedt og vand, og som derfor er i stand til at rense huden. Fantastisk for tør- og sarthudede. Er din hud mere til den fedtede side, vil du nok foretrække et andet produkt også.

Rensende krystal vand til både ansigts-, hals- og øjenomgivelser med plejende hvid geranium, grøn te og rensende perlemousse. Afrenser huden grundigt for smuds, fedt og snavs samt fjerner effektivt både ansigts- og øjenmakeup med afrensende perle essens og antibakteriel rosmarin.

Benyttes på en vatrondel. Brug en seperat til øjenmakeuppen først og derefter til hele ansigtet. Har du meget makeup på, kan du med fordel evt. rense to gange.

Indhold. 200 ml.

Precious by Amazing Space er en luksuriøs hudplejeserie skabt af essenser fra krystaller, perler og ædelsten udviklet af Laura Bonné. Serien er baseret på unikke formularer med multiplejende og cellebeskyttende elementer fra krystaller og ædelsten, der skaber en smuk, vitaliserende og illuminerende effekt på hud og læber. Essenserne anvendes i både renseprodukter, cremer, serums, masker, peelinger og behandlinger.

”Det er nærmest en magisk velsignelse inden for udvikling af kosmetiske produkter at kunne tilsætte krystaller fulde af vibrerende energi og illuminerende skønhed som indholdsstoffer i eksklusive produkt-formularer. Resultatet er en serie af plejeprodukter i en ny kategori, som befinder sig mellem hudpleje og makeup – en unik måde at anvende elementer fra naturens skattekammer på. Perler, diamanter, krystaller og ædelsten har i årtusinder været brugt til både smykker og spirituelle ritualer. I denne serie anvendes de med et helt nyt formål, for at udnytte de hudplejende egenskaber”.

 

450,00 DKK

Amazing Space's økologiske renseprodukter til ansigtet

I Amazing Space's intelligent hudplejeserie med cosmeceutisk og nutriceutisk effekt finder du et bredt udvalg af milde, effektive renseprodukter til alle hudtyper.

Nøgleingrediensen i produktserien er det delikate, fugtgivende planteekstrakt, INCA OMEGA, som bidrager til at opretholde din huds naturlige fugtbalance under vask og rens.

Alle renseprodukter fra Amazing Space er fri for parabener samt syntetiske farvestoffer og syntetisk parfume, hvilket mindsker risikoen for irritation.