Diverse skønne ting

Her finder du små uundværlige produkter :-)

Fillerina® 12HA Specific Zones Eyes & Eyelids – Grad 5 plus, filler uden injektion

Eyes & Eyelids er en ny dermokosmetisk filler-gel til øjenlåg og smilerynker, der påføres med den specielle fingerspidsformede applikator til massage af øjenområdet.

Produktet indeholder 12 hyaluronsyrer, 3 kollagen- og 2 elastinmolekyler. Den unikke kombination mindsker rynker omkring øjnene, giver løft til øjenlåget, reducerer mørke rander og virker opstrammende på slap hud.

Produktet er klinisk testet.

Hvordan kan Eyes & Eyelids hjælpe dig?

Huden i området omkring øjnene er meget tynd i modsætning til andre områder af ansigtet, og derfor særligt udsat.

Det ses især i området omkring øjnene som:

  • Tab af fasthed i det øvre øjenlåg - Rynker omkring øjnene - Hævelse og mørke rander under øjet - Slaphed i huden omkring øjnene

 Fillerina® 12HA Specific Zones Eyes & Eyelids kan hjælpe dig ved at udfylde og reducere rynker og ujævnheder, have en opstrammende effekt på øjenlåget og modvirke slaphed/træthed i huden omkring øjnene.

Den fingerspidsformede applikator er fremstillet af allergivenligt plastmateriale og sikrer en god fordeling af gel på øjenlåget og omkring øjet.
Det fingerspidsformede hoved gør det samtidig muligt at massere huden blidt og effektivt omkring øjnene.

Den specialformede applikator hjælper til at fremme filler-gelens udglattende effekt af rynker omkring øjnene og modvirke slappe øjenlåg.

Vand hjælper huden

Som ved de andre Fillerina® produkter er det vigtigt at drikke vand, så huden er vel-hydreret. For at du kan opnå den bedste effekt, anbefales det derfor at drikke to glas vand før påføringen af Fillerina® Gel

Sådan anvender du Eyes & Eyelids

  1. Tryk ned øverst på applikatoren, så der kommer lidt Gel ud på spidsen. Tryk kun én gang.
  2. Fordel Gelen med applikatoren i et ensartet lag på huden omkring det ene øje og på øjenlåget.
  3. Gentag på det andet øje.
  4. Vent 2-3 minutter, og lad de aktive ingredienser trænge ind i huden
  5. Massér derefter huden med det fingerspidsformede hoved, indtil gelen er trukket ind i huden.

Gentag applikationen 2 gange dagligt, morgen og aften.

Det anbefales at anvende Fillerina® Eyes & Eyelids i mindst 1 måned. Herefter kan du gentage efter behov, f.eks. hver 3 måned.

GRAD 5 Plus
Anvendes ved dybe smilerynker ved øjnene og meget kraftig slap hud på øjenlåget.

Blandingen af aktive ingredienser er tilpasset den tynde hud omkring øjnene. Molekylernes størrelse giver optimal gennemtrængning af huden, så gelen giver den ønskede filler-effekt og virker løftende.

Hvad kan Fillerina® og hvad gør produktet fantastisk?

Det unikke ved Fillerina® er, at produkterne indeholder mellem 12 hyaluronsyrer med varierende molekylestørrelser. Hyaluronsyrerne med forskellig molekylestørrelse sikrer, at en større mængde hyaluronsyre trænger dybt ned i hudlagene, i både dermis og epidermis, hvor de binder sig til vand. For hvert år vi bliver ældre, fra vi er ca. 25 år, kan man sige at vi mister yderligere 1% hyaluronsyre i huden, pr. år.

Resultatet ved brugen af Fillerina® giver synligt mere volumen til huden, og en fin udglatning af linjerne, som tidligere har været svære at reducere uden injektioner.

Fillerina® hjælper dermed aktivt til at modvirke/mindske nogle af de aldringstegn i huden, som vi alle kender – nemlig de fine linjer, rynker og tab af fylde ved bl.a læber og omkring øjnene, samt slaphed og ujævnheder... Et skønt fugtboost.

 

Aktive ingredienser

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er med til at holde huden fugtet og beskytter huden mod ydre og indre påvirkning. Hyaluronsyre findes naturligt i vores hud, men når kroppen ældes, falder den naturlige produktion gradvist. Med alderen mister huden derfor sin elasticitet, fasthed og volumen. Ved at tilføre hyaluronsyre til huden, kan du hjælpe din hud, og holde den fugtet og elastisk.

Matrifull

Virkningen af hyaluronsyrerne suppleres af en anden aktiv ingrediens, Matrifull. Matrifull er et peptid, der fremmer fornyelsen af huden og rekonstruktionen af naturlige stoffer som kollagen og fibronektin. Opbygningen sker gradvist og effektivt, og giver over tid en synlig volumen i de øverste hudlag

Hexapeptid

Fillerina® indeholder også et hexapeptid. Hexapeptider regulerer transporten af vand i huden og stimulerer produktionen af proteiner i membranen. Dette styrker gennemstrømningen af vand i alle hudens lag og hjælper dermed til at holde huden hydreret (fugtet).

Kollagen

Kollagen er et vigtigt element i hudens tredimensionelle struktur og opbygning og har betydning for hudens fasthed. Ligesom hyaluronsyre, falder indholdet af kollagen i huden med alderen. Kollagen vedligeholder og beskytter huden og holder den tæt og fyldig med en tættere vævsstruktur, og hjælper dermed til en fastere hud.

Elastin

Elastin er en proteinfiber, der sammen med hyaluronsyre sørger for at holde huden elastisk og spændstig. Dette hjælper huden til at modstå ændringer og deformering, og du opnår en fastere hud med større elasticitet og formbarhed.

Chondroitin Sulfat

Chondroitin Sulfat har en stimulerende og stabiliserende effekt på hyaluronsyre, og fremmer over tid fyldningseffekten og elasticiteten i huden.

 

799,00 DKK