Solcreme

Cool Breeze - Aftersun for face & body, 150 ml

Amazing Space har netop lanceret denne forfriskende nyhed i sortimentet af økologisk hudpleje.

Cool Breeze – Aftersun kan, som navnet også siger, lindre, forfriske og dulme både hud, krop og sind, som var den en kølig brise på en varm dag.


Cool Breeze er en revitaliserende gel, der lindrer, beroliger og køler huden med mynte og aloe vera-juice. Og med et stort indhold af hyaluronsyre fugtes huden intensivt, mens den repareres gennem det høje indhold af vitamin C, der virker som en antioxidant, der beskytter og styrker bindevævet.

Cool Breeze indeholder desuden kamille, der lindrer rødmen og beroliger huden, mens voks fra akacietræ understøtter regenereringen af hudens barriere.


Konsistensen er let og passer til alle hudtyper. Den fungerer derfor også godt som et alternativ til fugtighedslotion i sommerperioden og i varmere klima. Gelen kan med fordel også anvendes på myggestik og insektbid for en helende, kølende og kløelindrende effekt.

225,00 DKK

Økologisk solcreme med fator 30

Her finder du cremerne fra Amazing Space's produktserie, som indeholder solfaktor. 

Du har hørt det før, og du vil høre det igen og igen. Solens stråler får hudens ældningsproces til at eskalere, og for at bremse denne proces er det altafgørende at undgå solen, når dens stråler er stærkest, samt at benytte en god solcreme eller anden creme med solfaktor.

Fra Amazing Space finder du både en fugtighedscreme med solfaktor 30 til ansigtet, som kan anvendes under make up,  samt Sunlight Sufflé, som er en solcreme til kroppen. Også med solfaktor 30.