Solcreme

Extreme skin protector SPF50 200 ml.

EXTREME SKIN PROTECTOR SPF. 50

Beskyttende solcreme med høj beskyttelse imod solens uva og uvb stråler. Baseret på økologisk aloe vera og nærende mandelolie, som er let optagelige og efterlader huden blød og forebygger udtørring.

Anvendelse: Brug en god mængde på både krop og ansigt før du går i solen. Undgå solen midt på dagen, hvor strålerne er skarpest. Gentag påsmøring ofte ved ophold i sol og altid efter badning. Udsæt ikke spædbørn og småbørn for direkte sol.

Bemærk: Lad altid sollotion trænge godt ind i huden, før huden udsættes for solen samt kommer i kontakt med tøj o.lign. I modsatte fald kan det forårsage pletter.

Undgå kontakt med produktet i øjne/ mund. I sådanne tilfælde skylles straks efter med rigeligt vand.

295,00 DKK

Økologisk solcreme med fator 30

Her finder du cremerne fra Amazing Space's produktserie, som indeholder solfaktor. 

Du har hørt det før, og du vil høre det igen og igen. Solens stråler får hudens ældningsproces til at eskalere, og for at bremse denne proces er det altafgørende at undgå solen, når dens stråler er stærkest, samt at benytte en god solcreme eller anden creme med solfaktor.

Fra Amazing Space finder du både en fugtighedscreme med solfaktor 30 til ansigtet, som kan anvendes under make up,  samt Sunlight Sufflé, som er en solcreme til kroppen. Også med solfaktor 30.