Rejsestørrelser

Amazing travel kit Hair & Body

Mini Rituals - Hair & Body (160 ml) 6 skønne rejse produkter.
Naturlig og økologisk hår- og kropspleje produkter fra Amazing Space.
Perfekte i størrelse til rejse, fitness eller som en introduktionspakke, hvor du kan teste produkterne.

 

MANDARIN REFRESHER – SHOWER GEL 40 ml.
Flydende kropssæbe med blødgørende effekt. Indeholder naturlig AHA der eliminerer døde hudceller. Vækker krop og sind med forfriskende aromaterapi. Anvendes til daglig vask og bad.

GREEN MINT – HAIR SHAMPOO 40 ml.
Forfriskende shampoo til alle hudtyper indeholdende rensende rosmarin og kølende mynte, der stimulerer og nærer hår og hovedbund. Vask ud med lunkent vand

SMOOTH JOJOBA – HAIR CONDITIONER 40 ml.
Rig og plejende balsam med sheasmør og jojoba for blødgørende effekt på alle hårtyper. Masseres blidt ind i håret efter vask. Lad virke i 2-3 min. Og vask ud med lunkent vand.

MANGO SOUFFLE – BODY LOTION 40 ml.
Fugtgivende lotion til brug for hænder og krop dagligt efter vask/ bad. Blød og skøn tekstur og er opstrammende med pink grapefrugt, mango juice og sort peber.

SKIN PREP – SOFT 100% COTTON TISSUES 10 pcs
Ansigtsservietter med aloevera, rissirup og blomster tonic. Alt i ét produkt der renser, toner og fjerner makeup. Blødgørende og fugtgivende.

ARGAN SOAP – HAND & BODY BAR 30 g.
Blødgørende sæbe bar til daglig hånd- og krops vask med exfolierende effekt fra knust argan og abrikos.

285,00 DKK

Økologiske produkter i rejsestørrelse

Du skal ud og rejse, og din kuffert er allerede langt over den tilladte vægt? Måske kan du få plads til lidt mere tøj, hvis du udskifter dine store flasker med hudplejeprodukter med mindre udgaver af sig selv i rejsestørrelse.

Her finder du et udvalg af Amazing Space's hudplejeserie, som findes i rejsestørrelser, samt produktseriens renseservietter i 100% økologisk bomuld til ansigtet. Renseservietterne er perfekte at have med på farten, fordi de både fjerner snavs og make up. 

Vi håber, at du får en god rejse!