Rejsestørrelser

Travel kit face & body

Naturlige og økologiske hår- og kropsplejeprodukter fra Amazing Space. Perfekte i størrelse til rejse, fitness eller som en introduktionspakke.

Mandarin Soap – Hand & Body Wash / 40 ml.
Flydende kropssæbe med blødgørende effekt. Indeholder naturlig AHA, der eliminerer døde hudceller. Vækker krop og sind med forfriskende aromaterapi. Anvendes til daglig vask og bad.

Green Mint – Hair Shampoo / 40 ml.
Forfriskende shampoo til alle hudtyper. Indeholder rensende rosmarin og kølende mynte, der stimulerer og nærer hår og hovedbund. Vask med lunkent vand

Smooth Jojoba – Hair Conditioner / 40 ml.
Rig og plejende balsam med sheasmør og jojoba for blødgørende effekt på alle hårtyper. Masseres blidt ind i håret efter vask. Lad virke i 2-3 min. og vask derefter med lunkent vand.

Mango & Black Pepper – Body Sufflé / 40 ml.
Fugtgivende lotion til brug for hænder og krop dagligt efter vask/ bad. Delikat tekstur og opstrammende med pink grapefrugt, mangojuice og sort peber.

Skin Prep – Soft Cleansing Tissues / 10 stk.
Ansigtsservietter med aloe vera og blomstertonic. Alt-i-et produkt der renser, toner og fjerner makeup.

Argan Soap – Milky Body Bar / 30 g.
Blødgørende sæbebar til daglig hånd- og kropsvask med eksfolierende effekt fra knust argan og abrikos.

285,00 DKK

Økologiske produkter i rejsestørrelse

Du skal ud og rejse, og din kuffert er allerede langt over den tilladte vægt? Måske kan du få plads til lidt mere tøj, hvis du udskifter dine store flasker med hudplejeprodukter med mindre udgaver af sig selv i rejsestørrelse.

Her finder du et udvalg af Amazing Space's hudplejeserie, som findes i rejsestørrelser, samt produktseriens renseservietter i 100% økologisk bomuld til ansigtet. Renseservietterne er perfekte at have med på farten, fordi de både fjerner snavs og make up. 

Vi håber, at du får en god rejse!