Rejsestørrelser

Travel kit face, 80 ml.

Alle bestseller produkter i rejse størrelse á 10 ml, 80 ml. i alt:

Naturlige og økologiske ansigtsplejeprodukter fra Amazing Space. Perfekte i størrelse til rejse, fitness eller som en introduktionspakke.

Soft Blossom – Facial Cleanser / 10 ml.
Blødgørende rensemælk med bambusenzymer, antiseptisk lavendel og ylang ylang blomst. Fjerner makeup og renser huden. Anvendes dagligt på fugtige vatrondeller

Green Tea Boost – Liquid Antioxidant Mist / 20 ml.
Ansigtstonic af grøn te. Forfiner porerne og matterer hudoverfladen. Anvendes som astringerende tonic efter afrensning eller for den fugtgivende effekt i løbet af dagen

Skin Prep – Soft Cleansing Tissues / 10 stk.
Ansigtsservietter med aloe vera og blomstertonic. Alt-i-et produkt der renser, toner og fjerner makeup.

Formula B Serum – Deep Skin Relief / 10 ml.
Regenererende vitamin B3 med lindrende kamille. Perfekt til alle hudtyper under ansigtscreme. Anvendes dagligt på ansigt og hals.

Delicate Skin – Soothing Face, Eye & Neck Care / 10 ml.
Prisvindende creme der beroliger med kamille. Sodium hyaluronate og enzymer forfiner og blødgør huden. Beskytter mod vind og vejr.

Beauty Butter – Cacaobean & Rose Balm Night Balm / 10 ml.
Fløjlsagtig natbalm med anti-age plejende effekt. Opvarm en smule i hænderne og påfør på ansigt og hals hvor produktet ”smelter” ind i huden.

Deep Charcoal – Black Facial Scrub / 10 ml.
Påfør en smule på ansigt og hals med fugtede fingerspidser og masser i små cirkulerende bevægelser i 2-3 min. Afrens med lunkent vand. Anvendes 1-2 g. om ugen for at fremme cellefornyelsen.

Beauty Sleep Mask – Face, Eye & Neck Cure / 10 ml.
Anvendes over natten for at blødgøre, opstramme og fugte huden under nattens ”skønhedssøvn”. En unik cocktail af planteekstrakter tilfører huden dybdepleje og næring.

550,00 DKK

Økologiske produkter i rejsestørrelse

Du skal ud og rejse, og din kuffert er allerede langt over den tilladte vægt? Måske kan du få plads til lidt mere tøj, hvis du udskifter dine store flasker med hudplejeprodukter med mindre udgaver af sig selv i rejsestørrelse.

Her finder du et udvalg af Amazing Space's hudplejeserie, som findes i rejsestørrelser, samt produktseriens renseservietter i 100% økologisk bomuld til ansigtet. Renseservietterne er perfekte at have med på farten, fordi de både fjerner snavs og make up. 

Vi håber, at du får en god rejse!