Hånd- og fodpleje

Precious Hands – Firming hand cream 50 ml.

Precious by Amazing Space er en luksuriøs hudplejeserie skabt af essenser fra krystaller, perler og ædelsten udviklet af Laura Bonné. Serien er baseret på unikke formularer med multiplejende og cellebeskyttende elementer fra krystaller og ædelsten, der skaber en smuk, vitaliserende og illuminerende effekt på hud og læber. Essenserne anvendes i både renseprodukter, cremer, serums, masker, peelinger og behandlinger.

”Det er nærmest en magisk velsignelse inden for udvikling af kosmetiske produkter at kunne tilsætte krystaller fulde af vibrerende energi og illuminerende skønhed som indholdsstoffer i eksklusive produkt-formularer. Resultatet er en serie af plejeprodukter i en ny kategori, som befinder sig mellem hudpleje og makeup – en unik måde at anvende elementer fra naturens skattekammer på. Perler, diamanter, krystaller og ædelsten har i årtusinder været brugt til både smykker og spirituelle ritualer. I denne serie anvendes de med et helt nyt formål, for at udnytte de hudplejende egenskaber”.

Skønneste anti-age håndcreme, der giver hænderne et smukt skær og en fornyet glød. Den trænger hurtigt ind i huden, som bliver glat og blød. Den er let i konsistensen, og derfor vil den også være rigtig god til manden.

Hånd og neglebånds pleje til daglig anvendelse efter håndvask. Rig og plejende hybenkerne og vitamin C plejer og nærer huden på aktiv vis. Rød havalge og rubin beskytter mod frie radikaler og giver smuk illuminerende glød. Også god at bruge om natten, så den virkelig får lov at trænge ind. Foskønner huden med lysreflekterende diamant støv, og har en blødgørende effekt.

Håndcreme er en vigtig følgesvend i den kolde tid, husk at smøre på inden du træder ud i kulden, og tag gerne dine "kørehandsker" på inden du træder ud af døren, for at beskytte dine hænder ekstra.

Indhold: 50 ml.

250,00 DKK

Økologisk hånd- og forpleje

Dine hænder udsættes konstant for påvirkninger af vind og vejr, håndvask og mange andre faktorer, som virker udtørrende på din hud. En god håndcreme og -scrub hjælper dig med at pleje huden og gøre den modstandsdygtig overfor de mange temperaturskift og andre påvirkninger. 

Mange hævder tilmed, at din hænder afslører dine reelle alder, og det kan derfor være givet godt ud ikke at negligere sin håndpleje.

En god fodpeeling og -massage afhjælper trætte fødder og kan ligeledes mindske hævelse. Peeling øger blodcirkulationen og bidrager til, at huden regenererer. Med en god fodcreme holder du huden blød og smidig, hvilket er et must for at være på farten hele dagen.

Snyd heller ikke dig selv for et blødgørende og afslappende fodbad i ny og næ.