Gel & Fugtighedscremer fra Amazing Space

Travel kit face, 80 ml.

Alle bestseller produkter i rejse størrelse á 10 ml, 80 ml. i alt:

Naturlige og økologiske ansigtsplejeprodukter fra Amazing Space. Perfekte i størrelse til rejse, fitness eller som en introduktionspakke.

Soft Blossom – Facial Cleanser / 10 ml.
Blødgørende rensemælk med bambusenzymer, antiseptisk lavendel og ylang ylang blomst. Fjerner makeup og renser huden. Anvendes dagligt på fugtige vatrondeller

Green Tea Boost – Liquid Antioxidant Mist / 20 ml.
Ansigtstonic af grøn te. Forfiner porerne og matterer hudoverfladen. Anvendes som astringerende tonic efter afrensning eller for den fugtgivende effekt i løbet af dagen

Skin Prep – Soft Cleansing Tissues / 10 stk.
Ansigtsservietter med aloe vera og blomstertonic. Alt-i-et produkt der renser, toner og fjerner makeup.

Formula B Serum – Deep Skin Relief / 10 ml.
Regenererende vitamin B3 med lindrende kamille. Perfekt til alle hudtyper under ansigtscreme. Anvendes dagligt på ansigt og hals.

Delicate Skin – Soothing Face, Eye & Neck Care / 10 ml.
Prisvindende creme der beroliger med kamille. Sodium hyaluronate og enzymer forfiner og blødgør huden. Beskytter mod vind og vejr.

Beauty Butter – Cacaobean & Rose Balm Night Balm / 10 ml.
Fløjlsagtig natbalm med anti-age plejende effekt. Opvarm en smule i hænderne og påfør på ansigt og hals hvor produktet ”smelter” ind i huden.

Deep Charcoal – Black Facial Scrub / 10 ml.
Påfør en smule på ansigt og hals med fugtede fingerspidser og masser i små cirkulerende bevægelser i 2-3 min. Afrens med lunkent vand. Anvendes 1-2 g. om ugen for at fremme cellefornyelsen.

Beauty Sleep Mask – Face, Eye & Neck Cure / 10 ml.
Anvendes over natten for at blødgøre, opstramme og fugte huden under nattens ”skønhedssøvn”. En unik cocktail af planteekstrakter tilfører huden dybdepleje og næring.

550,00 DKK

Ikke på lager
Levering: Levering ukendt pt. desværre

Økologisk gel og fugtighedscreme

Det danske brand Amazing Space tilbyder et bredt ud valg af lækre økologiske fugtighedscremer og olier. 

Produkterne indeholder kun naturlige dufte i form af essentielle olier fra lavendel, jasmin og rosentræet.

Bemærk, at olierne (Oil Infusion med avocado, abrikos eller vindruekerneolie) er multiprodukter, som  både kan påføres huden og indtages som kosttilskud.

Hvis du har tør, følsom eller irriteret hud, kan du med fordel indføre en serum i din hudplejerutine. En serum påføres ofte under dagcreme/natcreme, og den giver din hud ekstra fugt og pleje.