Fillerina® 12HA Specific Zones Lips & Mouth - Grad 5, filler uden injektion

Fillerina 12SZ Lips and Mouth i grad 5 øger volumen og reducerer rynker hos dig med kraftigt tab af volume og dybe rynker ved læbekonturen.

Fillerinas nye serie 12HA Specific Zones består af opstrammende og volume givende filler-gels, der er udviklet til specifikke områder, hvor huden kan have brug for ekstra pleje. Fillerina 12SZ Lips and Mouth Grad 5 er en speciel filler-gel til læber og læbekonturer, som indeholder en speciel koncentration af aktive molekyler.

Fillerina 12SZ Lips and Mouth Grad 5 indeholder 12 hyaluronsyrer og 3 kollagen- og 2 elastinmolekyler, der i en unik kombination giver dig et synligt resultat, en langvarig virkning samt en optimeret effekt. Koncentrationen er tilpasset det specifikke område omkring læberne og læbekonturen, så læbernes volumen øges, læbekonturen fremmes og rynkerne reduceres. 

Den nye serie af filler-gels er inddelt i 3 forskellige grader. Graderne indeholder alle den unikke kombination af aktive ingredienser, men i forskellige koncentrationer. Så kan du vælge lige præcis den, der passer bedst til din hud og alder! Denne variant af Fillerina 12SZ Lips and Mouth er i grad 5, som er til læber med meget kraftigt volumentab, rynket struktur og dybe rynker ved læbekonturen.

Fordele
Specielt udviklet til læber og læbekonturer.
Grad 5 - til læber med dybe rynker, kraftigt volumentab og rynket struktur.
Indeholder 12 hyaluronsyrer, 3 kollagen- og 2 elastinmolekyler.
Øger læbevolumen, fremmer dine læbekonturer og reducerer begyndende rynker.
Trænger effektivt ned i hudlagene.
Kan anvendes under læbestift eller lipgloss.

Anvendelse
Fillerina 12SZ Lips and Mouth Grad 5 påføres ved at trykke på applikatoren indtil gelen kommer ud. Fordel gelen på læbernes overflade og rundt om munden med cirkulære bevægelser. Anvend applikatorens hoved til at massere produktet roligt ind. Vent et par minutter, så de aktive ingredienser kan få lov at trænge ind. Når produktet er tørt, kan du anvende læbestift eller lipgloss efter behov.

Hvordan kan Lips & Mouth hjælpe dig

Mængden af hyaluronsyrer falder gradvist i huden med alderen og er synlig i form af ujævnheder, slap hud og tab af glød og volumen.

Ændringer i læbeområdet kan især være:

  • Tab af læbevolumen - Rynker omkring munden - Mindre synlig læbeprofil

Fillerina®  hjælper dig med at øge volumen og tykkelsen på læberne, og gør dem større, tydeligere og mere fyldige – på en naturlig måde.

Ved smalle læber og mere synlige rynker omkring munden kan produktet også hjælpe ved at give fylde og reducere rynker.

Sådan anvender du Lips & Mouth

  • Tryk ned øverst på applikatoren en enkelt gang, så der kommer en mindre mængde Gel ud.
  • Fordel Gelen på hele læbefladen og omkring munden med cirkulære, masserende bevægelser.
  • Vent 2 minutter så de aktive ingredienser kan trænge ned i huden.
  • Når overfladen af læberne er tørre, kan du anvende læbestift eller lipgloss som du plejer.
  • Gentag gerne applikationen to gange om dagen.

Applikatoren indeholder gel til cirka en måned og kan anvendes efter behov.

Det er vigtigt, at gelen bliver anvendt på rene læber.

GRAD 5 Plus
Læber med meget kraftigt volumentab, rynket struktur og dybe rynker ved læbekonturen.

Blandingen af molekyler er tilpasset den tynde hud på læberne. Dette fremmer penetreringen af huden og hjælper til at give volumen, fasthed og reducere rynker.

Fillerina® 932 er klinisk testet.

 

Hvad kan Fillerina® og hvad gør produktet fantastisk?

Det unikke ved Fillerina® er, at produkterne indeholder 12 Hyaluronsyrer, 3 kollagen- og 2 elastinmolekyler, der med forskellig molekylestørrelse sikrer, at en større mængde hyaluronsyre trænger dybt ned i hudlagene, i både dermis og epidermis, hvor de binder sig til vand. For hvert år vi bliver ældre, fra vi er ca. 25 år, kan man sige at vi mister yderligere 1% hyaluronsyre i huden, pr. år.

Resultatet ved brugen af Fillerina® giver synligt mere volumen til huden, og en fin udglatning af linjerne, som tidligere har været svære at reducere uden injektioner.

Fillerina® hjælper dermed aktivt til at modvirke/mindske nogle af de aldringstegn i huden, som vi alle kender – nemlig de fine linjer, rynker og tab af fylde ved bl.a læber og omkring øjnene, samt slaphed og ujævnheder... Et skønt fugtboost.

 

Aktive ingredienser

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er med til at holde huden fugtet og beskytter huden mod ydre og indre påvirkning. Hyaluronsyre findes naturligt i vores hud, men når kroppen ældes, falder den naturlige produktion gradvist. Med alderen mister huden derfor sin elasticitet, fasthed og volumen. Ved at tilføre hyaluronsyre til huden, kan du hjælpe din hud, og holde den fugtet og elastisk.

Matrifull

Virkningen af hyaluronsyrerne suppleres af en anden aktiv ingrediens, Matrifull. Matrifull er et peptid, der fremmer fornyelsen af huden og rekonstruktionen af naturlige stoffer som kollagen og fibronektin. Opbygningen sker gradvist og effektivt, og giver over tid en synlig volumen i de øverste hudlag

Hexapeptid

Fillerina® indeholder også et hexapeptid. Hexapeptider regulerer transporten af vand i huden og stimulerer produktionen af proteiner i membranen. Dette styrker gennemstrømningen af vand i alle hudens lag og hjælper dermed til at holde huden hydreret (fugtet).

Kollagen

Kollagen er et vigtigt element i hudens tredimensionelle struktur og opbygning og har betydning for hudens fasthed. Ligesom hyaluronsyre, falder indholdet af kollagen i huden med alderen. Kollagen vedligeholder og beskytter huden og holder den tæt og fyldig med en tættere vævsstruktur, og hjælper dermed til en fastere hud.

Elastin

Elastin er en proteinfiber, der sammen med hyaluronsyre sørger for at holde huden elastisk og spændstig. Dette hjælper huden til at modstå ændringer og deformering, og du opnår en fastere hud med større elasticitet og formbarhed.

Chondroitin Sulfat

Chondroitin Sulfat har en stimulerende og stabiliserende effekt på hyaluronsyre, og fremmer over tid fyldningseffekten og elasticiteten i huden.

 

599,00 DKK