Precious Crushed Diamonds – Facial exfoliator 50 ml.

Precious by Amazing Space er en luksuriøs hudplejeserie skabt af essenser fra krystaller, perler og ædelsten udviklet af Laura Bonné. Serien er baseret på unikke formularer med multiplejende og cellebeskyttende elementer fra krystaller og ædelsten, der skaber en smuk, vitaliserende og illuminerende effekt på hud og læber. Essenserne anvendes i både renseprodukter, cremer, serums, masker, peelinger og behandlinger.

”Det er nærmest en magisk velsignelse inden for udvikling af kosmetiske produkter at kunne tilsætte krystaller fulde af vibrerende energi og illuminerende skønhed som indholdsstoffer i eksklusive produkt-formularer. Resultatet er en serie af plejeprodukter i en ny kategori, som befinder sig mellem hudpleje og makeup – en unik måde at anvende elementer fra naturens skattekammer på. Perler, diamanter, krystaller og ædelsten har i årtusinder været brugt til både smykker og spirituelle ritualer. I denne serie anvendes de med et helt nyt formål, for at udnytte de hudplejende egenskaber”.

Meget lækker eksfolierende flydende gel med det fineste ”brilliant” pudder af diamant støv og ”silver mushroom extract”. Rig på enzymer, der eksfolierer hudens døde celler bort. Forfiner hudens struktur, samt porer og booster aktivt den naturlige cellefornyelse. Lindrer med romersk kamille og jasmin. Den kommer i en praktisk sort tube, der gør den let at have med i sportstasken og på rejser. Også god til mænd.

Fordele ved peeling:

UREN HUD
Kæmper du med fedtet og/eller uren hud, er det vigtigt, du renser din hud grundigt både morgen og aften og holder porerne fri for snavs, talg og døde hudceller, som er føde for de bumsefremkaldende bakterier.
 
LINJER & RYNKER
Er din hud lidt grov i strukturen eller har du synlige linjer eller rynker, kan regelmæssig peeling sikre dig et mere blødt og glat udseende. Du kan enten peele dagligt eller et par gange om ugen, alt efter hvilket produkt du vælger.
 
PIGMENTPLETTER
Pigmentpletter er svære at slippe af med, men med regelmæssig peeling hjælper du huden med at afstøde de uv-beskadigede hudceller, der indeholder det ophobede pigment, hvilket resulterer i en mere ensartet og frisk hudtone. Regn med, at processen kan tage lidt tid.

Anvendes på fugtig hud, og masseres i små cirkulære bevægelser i 2-3 min. Afrens med lunkent vand. Anbefales 2 gange om ugen.

Indhold: 50 ml.

395,00 DKK