Precious Sea-Pearl Mask – Firming facial mask 50 ml.

Precious by Amazing Space er en luksuriøs hudplejeserie skabt af essenser fra krystaller, perler og ædelsten udviklet af Laura Bonné. Serien er baseret på unikke formularer med multiplejende og cellebeskyttende elementer fra krystaller og ædelsten, der skaber en smuk, vitaliserende og illuminerende effekt på hud og læber. Essenserne anvendes i både renseprodukter, cremer, serums, masker, peelinger og behandlinger.

”Det er nærmest en magisk velsignelse inden for udvikling af kosmetiske produkter at kunne tilsætte krystaller fulde af vibrerende energi og illuminerende skønhed som indholdsstoffer i eksklusive produkt-formularer. Resultatet er en serie af plejeprodukter i en ny kategori, som befinder sig mellem hudpleje og makeup – en unik måde at anvende elementer fra naturens skattekammer på. Perler, diamanter, krystaller og ædelsten har i årtusinder været brugt til både smykker og spirituelle ritualer. I denne serie anvendes de med et helt nyt formål, for at udnytte de hudplejende egenskaber”.

Ansigtsmaske, der nærer, fugter, opstrammer og forfiner hudens struktur samt porer med propanidiol og hvidt ler. Rig og plejende med kæmpenatlysolie. Udglatter huden med hvid havalge, rig på mineraler og oligoelementer fra havet. Forskønner huden med filler effekt fra hyaluronsyre og illuminerende perleekstrakter for en smuk teint.

En maske der virkelig gør en forskel.

Brug den gerne 1-2 gang om ugen i et jævnt lag – lad den virke i ca. 15-20 min. Rens den af med lunkent vand. Evt. med Amazing Space bomulds klude. Til alle hudtyper.

Indhold: 50 ml.

395,00 DKK